in

Politie: Melisa (11) uit Soest vermoedelijk ontvoerd door haar vader

SOEST – De 11-jarig Melisa Demir uit Soest wordt sinds dinsdagavond vermist. Zij is woensdagochtend nog altijd niet terecht, maar is volgens de politie ’zeer waarschijnlijk in het gezelschap van haar vader’. De Politie Utrecht vermoedt een ontvoering en denkt dat zij mogelijk met haar vader onderweg is naar Turkije.

Melisa droeg op dinsdagavond hockeykleding van MHC Soest. Het is onbekend wat voor kleding ze mogelijk nu draagt. Ze heeft een slank postuur, lang donkerblond haar en een grote bril en ze is ongeveer 1m60 lang. Haar fiets met korf voorop, waarvan ook melding werd gemaakt in het bericht, is inmiddels gevonden, aldus de politie.

Lees ook
Beste vriend van verongelukte Sanne wordt bedreigd: ‘Er is gezegd dat ze mijn zoontje moeten ontvoeren’

De politie heeft ook een signalement van de 46-jarige vader uitgegeven: Hij is 1m80 lang en heeft een mager postuur. Tevens heeft hij donker (zwart) haar en bruine ogen. De politie merkt daarnaast op dat hij ‘zware’ wenkbrauwen heeft en herkenbaar is aan een klein spleetje tussen de voortanden.

Burgernet
Rond 18.30 uur dinsdagavond werd een Burgernetactie gestart waarin de politie aangaf in de omgeving van de Oranjelaan op zoek te zijn naar haar. Melisa zou even na 16 uur afgesproken hebben met vriendinnen om naar hockeyclub MHC Soest te gaan. Toen ze niet op de afgesproken plek kwam opdagen, is de politie ingeschakeld. „We wachten verdere berichtgeving van de politie (ook mbt hulp bij het zoeken) af”, laat de hockeyclub dinsdagavond weten op de eigen website.

Lees ook
Man schrikt als vrouw 23 familieleden meeneemt op date

De politie roept mensen die haar zien op te bellen met 112. Rond 23.00 uur dinsdagavond werd de Burgernetactie afgesloten, maar zij was toen nog niet terecht. Volgens de politie worden Burgernetacties vaker afgesloten zonder dat er al sprake is van een oplossing. De politie blijft dan wel verder zoeken.

Verliefd 11-jarig meisje steekt mes in nek van bloedeigen moeder met behulp 14-jarige vriend

Politie krijgt verwarde vrouw niet van dak af: Eerst mijn dildo terug!