in

Politie haalt levensgevaarlijke ‘rijdende vuilnisbak’ van de weg

De politie in Duitsland heeft een volledig vervuilde auto van de weg gehaald. De auto zat zo vol met vuil en rotzooi dat de bestuurder nauwelijks kon remmen, koppelen en gas geven.

De eigenaar van de auto heeft kennelijk een hekel aan opruimen, want de kofferbak en achterbank van zijn auto barstten volgens de politie bijna uit hun voegen door de grote hoeveelheid rotzooi.

Lees ook
NASA zoekt mensen die 70 dagen in bed willen blijven liggen voor €18.000 euro

Ook de passagiersstoel was bezaaid met troep en zelfs de voetenruimte van de bestuurdersstoel was volledig bedekt met vuilnis.

Ongebruikelijke houding
De auto werd opgemerkt door de agenten van de Duitse plaas Essen, vanwege de ongebruikelijke houding van de bestuurder.

Hij zat heel dicht bij het stuur, aldus een politiewoordvoerder. De reden hiervoor werd al snel duidelijk. De auto was dermate vervuild dat de man er bijna niet in kon zitten.

Lees ook
Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos

Omdat er ook verschillende voorwerpen in de voetenruimte van de bestuurdersstoel lagen, hadden deze onder het rempedaal terecht kunnen komen.

Niet gekeurd
,,Dit kan de remweg vertragen, zeker in een gevaarlijke situatie”, aldus de politiewoordvoerder. Ook was de auto al geruime tijd niet gekeurd.

De man kreeg een deadline om zijn auto grondig te reinigen. De overtredingen van de man zijn doorgegeven aan de Duitse Rijksdienst voor het Wegverkeer. Het is niet bekend of hij ook een bekeuring kreeg.

Man verkeert drie dagen in ‘harde toestand’ na nemen ‘stierenviagra’

Kimberley: ‘Mijn vriend zal mij nooit zonder make-up zien’