in

Politie arresteert 11-jarige die met BMW en gestolen caravan op snelweg rijdt

De politie in Yorkshire beleefde deze week een opmerkelijk incident toen zij een gestolen caravan onderschepten, alleen om te ontdekken dat de bestuurder van het voertuig slechts 11 jaar oud was.

Het verhaal begon toen de politie van Yorkshire op donderdagmiddag een melding ontving van een gestolen caravan van een vakantiepark in Thirsk, een stad in het noordoosten van Engeland. De melding beschreef een zwarte BMW die de caravan voorttrok.

Lees ook
Man stopt kokosnoot in achterwerk: vrucht zit 2 dagen klem

Binnen een uur lokaliseerde de politie de betreffende BMW, met de caravan in het kielzog, op de M1, een van de belangrijkste snelwegen van Groot-Brittannië. Het voertuig was uitgerust met vervalste nummerplaten. Na een korte achtervolging dwongen de agenten de bestuurder tot stoppen. De verrassing was groot toen ze ontdekten dat de bestuurder slechts een 11-jarige jongen was – ver onder de minimumleeftijd van 17 jaar om een ​​rijbewijs te halen in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook
Foto: Geschrokken reacties door gezicht Sarah van Soelen: ‘Stop met dat gespuit!’

De jongen werd gearresteerd op verdenking van meerdere vergrijpen, waaronder diefstal, inbraak en gevaarlijk rijgedrag. Bij het doorzoeken van de auto vonden de agenten ook meerdere gestolen nummerplaten en gereedschap dat vaak wordt gebruikt bij autodiefstal.

Na ondervraging is de jongen op voorwaardelijke borgtocht vrijgelaten, terwijl de politie verder onderzoek doet naar de zaak. Gelukkig raakte niemand gewond, en de gestolen caravan is inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars.

Moeder verkrachte en gedode Chanel-Naomi (7) vreest vrijlating ‘Monster van Assen’

Politie deelt foto van onbekende dode vrouw en hoopt nabestaanden te vinden