in

‘Pikante’ content Famke Louise gelekt: ‘Hier gaan wanhopige 50+’ers dus voor betalen’

Een hoop bombarie nadat Famke Louise bekendmaakte ‘exclusieve content’ te gaan verkopen op een achttienplusplatform. De werkelijkheid stelt sommige mensen echter teleur.

Niet de formatie, liquidatieproces Eris of een relletje rondom de Formule 1 was gister het allerbelangrijkste nieuws voor veel Nederlanders. Nee, Famke Louise is wat de tongen losmaakte. De Amsterdamse, ooit ‘bekend’ geworden met prankvideo’s, scoorde als zangeres hits met Vroom en Op me monnie, maar zou nu de overstap maken naar ‘content voor volwassenen’. Dat schreef professionele roddelkont Yvonne Coldeweijer.

Niet lang daarna reageerde Famke Louise zelf op de geruchten, want het ging volgens haar ‘los op social media’. Famke Louise schepte duidelijkheid een Instagram-video: “Ik ga vanavond beginnen met exclusieve content op het platform wat hierboven staat.” Dat ging om Fancentro, een site waarop bijvoorbeeld ook Nicol Kremers geld binnenharkt.

Lees ook
Meisje (15) door oudere man aangerand in trein naar Zwolle: 'Pure pijn en onmacht wat je dan voelt'

‘Band opbouwen’
Verder zei de zangeres het ‘superspannend’ te vinden om deze stap te maken, maar ze zou wel zelf gaan chatten met haar fans. Famke: “Ik ga een band opbouwen met m’n volgers.”

Tot slot gaf ze aan dat de boel om 19:00 gisteravond live zou gaan. En zo geschiedde…

35 eurootjes
Wie op Fancentro op Famke Louise zoekt, vindt haar pagina na enkele klikken. Op haar profiel staan vervolgens een aantal foto’s, die er redelijk onschuldig uitzien. Geen content die je niet op Instagram tegenkomt, zeg maar.

Wie meer wil zien, moet echter betalen. Hoeveel? 35 euro per maand. Daarvoor krijg je toegang tot alle foto’s, stories en je kunt chatten met Famke (of zoals Yvonne Coldeweijer vermoedt: met haar familie).

Lees ook
Jongen (14) overleden na ski-ongeluk, viel 25 meter naar beneden

Kritiek op foto’s
De content zit natuurlijk achter een betaalmuur. Zo werkt dat. Maar het duurde niet lang of de eerste beelden gingen rond op social media.

Bovenstaande foto is een voorbeeld van Famkes content op Fancentro. De reacties zijn echter niet zo positief als de zangeres had gehoopt, zo stellen wij ons voor. “Hier gaan de wanhopige, dikkige, kalende, onverzorgde 50-plussers dus voor betalen”, aldus de plaatser van het bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Vermist hondje Django dood teruggevonden

Man (62) werd 217 keer gevaccineerd tegen Covid-19, hoe gaat het nu met hem?