in

Philip (79) dakloos nadat jongere vrouw (24) hem uit huis gooit: ‘Ben alles kwijt!’

Een 79-jarige Brit, die drie jaar geleden trouwde met een 24-jarige Roemeen, wordt nu gedwongen op straat te slapen nadat zijn jongere partner hem uit huis heeft gezet. De voormalige dominee bevindt zich in armoede en dacht dat hij de liefde van zijn leven had gevonden.

Philip uit Sandwich, Kent, ontmoette zijn partner Florin via een datingsite. Florin was destijds slechts 21, terwijl Philip al 76 was. Ondanks het leeftijdsverschil leek het geen probleem te zijn, en na enkele maanden daten verkocht Philip zijn huis en kocht met het geld een woning in Boekarest.

Lees ook
Vrouw scheidt piepjonge kittens te snel van moeder: 'Ogen pas enkele dagen open'

De fout die hij maakte, was om de woning op naam van Florin te zetten. Hij richtte het huis ook volledig in naar de smaak van zijn jonge echtgenoot. Na de voltooiing van de woning kregen Florin en Philip echter ruzie omdat Florin regelmatig uitging met geld dat Philip verschafte.

Florin vond dat zijn 79-jarige man thuis moest blijven, aangezien clubs niet geschikt waren voor ouderen. Hij verbleef nachtenlang buiten en vroeg soms alleen om meer geld. Ondanks Philip’s onenigheid met Florin’s levensstijl, vertrouwde hij hem.

Enkele weken geleden reisde Philip terug naar Engeland voor medische zaken. Bij zijn terugkeer na twee weken was Florin niet meer blij hem te zien. Na een heftige ruzie heeft Florin besloten zijn veel oudere man op straat te zetten, wat Philip radeloos achterlaat.

Lees ook
Kiona (15) vermist: ‘Kom alsjeblieft snel naar huis’

Philip betreurt nu dat de woning niet op zijn naam staat. “Toen alles goed ging, wilde ik hem zekerheid geven voor het geval ik er niet meer zou zijn,” verklaarde hij. “Ik had mijn woning niet moeten verkopen en niet naar Roemenië moeten gaan. We hadden beter in Engeland kunnen blijven. Dan was ik niet geïsoleerd geweest, en hij had daar ook vast wel iets te doen gehad. Ik ben bijna 80 jaar en heb niets meer.”

Philip hoopt nog steeds dat zijn huwelijk met Florin kan worden gered en hoopt op een telefoontje van zijn partner. “Ik geloof in tweede kansen en heb nog steeds gevoelens voor hem. Ik hoop dat hij snel belt.”

Vrouw (76) op fiets overlijdt nadat vrachtwagen haar schept

Zoon Peter Gillis betrokken bij gruwelijk auto-ongeluk