in

Peuter (2) in coma na eten van cannabis die verstopt zat in Kinder-ei

In het Franse dorpje Morlaàs is zaterdag een meisje van 2 in een coma beland nadat ze cannabis at die verstopt zat in een Kinder Surprise-ei. Ze vond het chocolade-ei in de garage van haar ouders.

Het meisje dacht in het ei een speeltje te vinden, maar stuitte in plaats daarvan op een stukje cannabishars. Dat speelde ze nietsvermoedend naar binnen. De moeder had de situatie snel onder controle en spoelde de mond van haar dochter uit. De avond zou verder zonder problemen verlopen zijn.

Lees ook
Vader breekt botten van baby: "Ze verdiende het"

Het was pas de volgende ochtend dat de peuter niet meer wakker te krijgen was. Ze werd met de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht, waar ze enkele dagen in coma bleef. Intussen is ze weer wakker en is haar toestand stabiel.

Lees ook
82-jarige oma dolgelukkig nadat ze eindelijk visum voor 36-jarige vriend heeft: “Liefde overwint alles”

De ouders legden een verklaring af bij de politie, waarna de vader in hechtenis werd genomen. De moeder is vrijgelaten. De ouders gaven toe “occasionele cannabisgebruikers” te zijn en de cannabis in het Kinder-ei verstopt te hebben, aldus de openbare aanklager. Ze erkennen “nalatig” te zijn geweest.

Nederlandse dame stuurt haar scharrel op een hele opmerkelijke manier naar huis

Pas op voor bedelaars die allemaal exáct hetzelfde kartonnen bordje gebruiken