in

Peter op heterdaad betrapt tijdens geheime date met Nicolleke

Het is geen verrassing dat Peters verschijning in zijn opvallende Ferrari hoofden doet draaien, vooral in de rustige Brabantse dorpen. Deze auto’s zijn niet alleen een transportmiddel, maar ook een statussymbool, vooral onder jongeren die dromen van dergelijke luxe. Peter, die graag zijn welvaart etaleert, geniet zichtbaar van de aandacht die zijn voertuigen trekken.

Opvallende vertoningen
Wanneer Peter met zijn Ferrari op pad gaat, parkeert hij deze altijd op een plek waar hij goed zichtbaar is. Zijn recente terrasbezoek was geen uitzondering. Hij hoopte duidelijk dat omstanders zouden opmerken dat de glanzende Ferrari van hem was. En meestal slaagt hij in dit opzet.

Lees ook
Agenten vallen huis binnen na klachten over stank en vinden gemummificeerd meisje

Onverwachte ontmoeting
Recentelijk dook er een video op waarin Peter te zien is op een terras. Deze beelden, gedateerd op 17 december, zijn vastgelegd door een carspotter die toevallig ook Peter filmde. Hoewel de opname kort is, is het duidelijk dat Peter niet alleen was. Opvallend genoeg was hij niet in gezelschap van Wendy van Hout, met wie hij destijds vier maanden een relatie had. De vrouw die met hem aan tafel zat, was niemand minder dan Nicol Kremers.

Lees ook
Ziekenhuis voert abortus uit bij verkeerde patiënte, kerngezonde vrouw verliest ongeboren kind

Vragen en speculaties
Deze onthulling heeft voor heel wat opschudding gezorgd op het internet, met tal van reacties en speculaties. Peter en Nicol hadden op dat moment al enige tijd een gespannen relatie, vooral in de media. De grote vraag die nu in ieders gedachten speelt: wat deed Peter daar precies met Nicol?

Wat een mooie kont: Katja schuurman laat Instagram ontploffen!

Peter totaal genegeerd bij trio met zijn eigen vrouw: “Ze gingen los als konijnen!”