in

Peter Gillis overleden na aanslag: Roddelpraat plaatst schokkende video

Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat en Peter Gillis hebben een behoorlijk geschiedenis met elkaar. De mannen van Roddelpraat nemen de vakantieparkmagnaat constant in de zeik en hebben dan ook regelmatig heftige onthullingen over Gillis gedaan. Jan Roos en Dennis Schouten hebben Gillis onder andere beschuldigd van wapenbezit, mishandeling en andere behoorlijk kwalijke zaken. In de tijd dat Gillis nog een relatie had met Nicol Kremers werd Nicolleke ook regelmatig te kakken gezet in de shows.

Nu die relatie voorbij is hebben ze Nicol weten te strikken voor de show, zo’n drie weken geleden. Hierin heeft Nicol zich flink uitgelaten over Peter en heeft ze onder andere vertelt 4,5 jaar cel te eisen voor Gillis vanwege de mishandelingen en bedreigingen. Ook de nieuwe vriendin van Peter heeft Jan en Dennis niet kunnen ontlopen. De heren beschuldigden haar van betrokkenheid van kinderbescherming, mishandeling, oplichting en alcoholisme.

Lees ook
Pestkoppen dwingen Amy (14) om uit het leven stappen

Roddelpraat maakt bizarre video over Peter Gillis
Al met al kunnen we wel zeggen dat Peter niet lekker ligt bij Jan Roos en Dennis Schouten. En wanneer je ruzie hebt met de heren van Roddelpraat, dan kun je een hoop verwachten. De heren hebben al eens shirts met de beroemde bedreiging van Peter gemaakt: “Loopt niet goed af!” Deze woorden sprak Gillis uit nadat hij een telefoontje kreeg van Dennis Schouten tijdens een Roddelpraat-uitzending.

Lees ook
Cilly Dartell (66) neemt verdrietig afscheid: ”Artsen kunnen me niet meer helpen”

Gillis werd hier ‘onder valse voorwendselen’ gebeld over het mishandelen van vrouwen en in elkaar slaan van mannen. Het is duidelijk dat de ruzie tussen Gillis en Roddelpraat nog niet is gaan liggen. De heren hebben een video op Instagram geplaatst waarin Jan Roos als piloot met een vliegtuig op Gillis crasht. Vervolgens verschijnt er een overlijdensbericht van Peter:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RoddelPraat (@roddelpraat)

Met deze sluwe truc ‘bedondert’ Albert Heijn heel veel klanten

Politie doet inval bij Gerard Joling: ‘Zanger opgepakt’