in

Peter Gillis komt opnieuw met update en plaatst hartverscheurende foto van Mark Gillis!

De zoon van vakantieparkmagnaat Peter Gillis ligt met een ernstige longontsteking in het ziekenhuis en is in kritieke toestand. In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni is Mark met spoed naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

De jonge Massa is Kassa-ster dacht eerst een zware griep te hebben maar dat blijkt uiteindelijk een ernstige longontsteking te zijn. De artsen hebben direct onderzoek naar de oorzaak van de longontsteking gedaan maar hebben, uitgaande van de laatste berichtgeving, nog geen duidelijke oorzaak kunnen vinden.

Inmiddels is Mark in een kunstmatige coma gebracht, een beslissing die artsen niet lichtvoetig zouden nemen. Peter heeft vorige week een kleine update gegeven: “Al snel bleek dat zijn toestand zo ernstig was dat hij moest worden overgebracht naar de intensive care. Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd geacht hem in een kunstmatige coma te brengen en te beademen.

Lees ook
Vrouw vergeet haar tampon en moet beide benen laten amputeren

Dit gaf zijn lichaam de kans om te rusten en hopelijk snel te reageren op de antibiotica. Het is nog onbekend welke bacterie of welk virus hem zo ziek heeft gemaakt. De artsen en verplegers van de intensive care zorgen uitstekend voor hem en we blijven hopen op een spoedig herstel. Op dit moment vecht Mark nog voor zijn leven.”

Omdat er veel geruchten en verhalen rondgaan over de huidige stand van zaken heeft Peter een nieuwe update gegeven: “Bijna iedereen heeft wel gehoord dat onze Mark al 9 dagen aan het vechten is voor zijn leven op de IC. De dokters en verpleegkundigen bieden uitstekende zorg. De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken. We zijn voor het eerst hoopvol, maar het is nog heel onzeker. Bedankt voor alle lieve berichten en de rust die ons als familie wordt gegund.”

Lees ook
Vrouw verkracht man op straat: Hij gaf zich snel over

Roddelpraat meldt dat Mark een tweede longontsteking heeft opgelopen vanwege een ziekenhuisbactarie. Ook meldt Roddelpraat de woorden van Peter: “Mark deed vandaag ook zijn ogen even open, tot grote verrassing van de familie. Langzaamaan hopen we dat dit het begin is van een stijgende lijn. De vooruitzichten zijn goed als het op deze manier verder gaat, maar nog onzeker. Op de IC weten ze niets zeker en het leven geeft geen garanties.”

Dode gevonden in water, vermoedelijk vermiste Kaz

Amalia en Boris samen gespot in Nederland: ‘Romantische vonk’