in

Personeel beschuldigt Steve van winkeldiefstal, wanneer ze hem fouilleren zijn ze in shock

Kleding kopen is iets waar je van houdt of een hekel aan hebt. Sommige mensen vinden het leuk en spannend om de nieuwste kledingstukken van deze zomer te kopen. Anderen daarentegen vinden het een uitdaging om de kleedkamers in te gaan om nieuwe truien, broeken en jassen te passen. En doe het alleen als het echt nodig is. Voor de 47-jarige Steve Whitehurst nam zijn shoppingtrip echter een onverwachte wending.

Beschuldigd van winkeldiefstal
Steve was in de Scotts Menswear-winkel in de stad Stoke-on-Trent, Engeland, met zijn vriendin Mandy Shenton.

Toen het stel naar de kassa kwam om Steve’s kleding te betalen, liep de winkelmanager naar het stel toe en wees naar een bobbel in Steve’s broek. De winkelmanager beweerde dat Steve er winkelartikelen in had gestopt.

Lees ook
‘Hondeneigenaren opgelet’: hondenbrokjes met spelden erin gevonden

“Ik had die dag een erg strakke spijkerbroek aan en er was een bobbel, ja, maar dat is niet illegaal. Ik kan er niks aan doen hoe ik gemaakt ben. De manager begon ruzie met me te maken. Ze zou het niet laten gaan. Ik bleef haar maar vertellen dat het geen spullen uit de winkel waren was, ‘vertelt Steve aan Ladbible.

Moest zijn broek naar beneden trekken
Steve werd eindelijk echt geïrriteerd en trok zijn broek naar beneden voor de hele winkel, om zijn onschuld te bewijzen.

“Maar dat bevredigde haar niet. Ze bleef maar zeggen: ‘Wat is die uitstulping?’”, vertelt Steve aan Ladbible.

Het eindigde allemaal toen de winkelmanager een mannelijke bewaker riep die hem achter een muur binnenbracht, maar daar kwam de bewaker van een koude kermis thuis. Want het enige wat hij vond was het monster wat Steve in zijn broek had zitten.

Lees ook
Romy is het beu: “Mijn vriend kreunt steeds zijn eigen naam tijdens het wippen”

“Ik heb mijn boxershort naar beneden getrokken. De bewaker schudde zijn hoofd en rende naar buiten en sprak met de manager. Ik hoorde haar zeggen: ‘Vertel me alsjeblieft dat hij daar beneden iets heeft’, en de man zei: ‘Nee.’ Dat was de gekste ervaring van mijn leven, ‘vertelt Steve aan Ladbible.

Een klacht ingevuld
Het stel verliet uiteindelijk de winkel, maar was erg overstuur omdat ze ten onrechte werden beschuldigd van winkeldiefstal.

“Het was zo vernederend. Wat ze Steve hebben aangedaan, was walgelijk, ‘zei Mandy tegen Ladbible.

Het koppel heeft inmiddels een klacht ingediend bij de winkel en wacht op een reactie.

Pestkoppen dwingen Amy (14) om uit het leven stappen

Jongetje (5) dat zwaargewond raakte ook overleden