in

Patty Brard met grote spoed naar ziekenhuis vanwege ontploft gezicht

Iedereen kent Patty Brard als voormalig zangeres en tegenwoordig ook als presentatrice. We weten ook dat ze niet terugdeinst voor een cosmetische ingreep hier en daar.

Ze laat vooral haar gezicht opsmukken met een facelift en spuitjes botox. Dat loopt echter niet altijd even goed af. Patty is bang om lelijk oud te worden. Daar heeft Patty wel iets op bedacht: “Dan bel ik de dokter even en krijg ik die drie of vier spuitjes.”

Lees ook
Hans (71) stort 27.000 euro naar zijn Aziatische internetliefje en wordt geblokkeerd

De presentatrice laat ook geregeld haar biologische leeftijd controleren. Ze wil gewoon angstvallig jong blijven. Daarover vertelt Patty enthousiast: “Eerst was ik 74. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53!”

Afgelopen week of dit weekend is Patty hoogstwaarschijnlijk weer even langs de dokter geweest. Het is niet duidelijk of dit een lokale dokter was. Het is evenmin geweten wat er precies is misgelopen, maar Patty moest deze week wel naar het ziekenhuis voor een dringende controle.

Lees ook
Goed nieuws! Ouders ongeval A1 nu gelukkig stabiel

Haar gezicht is namelijk volledig opgezwollen. De presentatrice deelt een foto van zichzelf en schrijft: “Ik deed mijn bril af, en ik was gelijk niet blij…”

Ondertussen is de zwelling wel weggetrokken. We weten niet of dit het gevolg is van de zoveelste ingreep of dat ze met haar hoofd in een wespennest is gelopen.

Man die kapsalon jat van 15-jarige meisje wordt ongelooflijk hard aangepakt!

Theo (7 jaar) gaat in meisjeskleren naar school en nu willen al zijn vriendjes dat ook