in

Patty Brard (68) ‘Ik ben bang om lelijk oud te worden!’

Patty Brard heeft zich uitgelaten over haar grote angsten in het leven in de nieuwste aflevering van de online videoserie Bitterzoet. Daarin zoekt programmamaker Robbyn Jansen uit of het anno 2023 nog leuk is om beroemd te zijn. Het gaat in deze aflevering over het voldoen aan een bepaald ideaalbeeld. Patty staat erom bekend dat ze niet schroomt om een spuitje hier en daar.

Onlangs zagen we Patty nog helemaal bont en blauw: “Ik had ontstoken ogen, maar ik heb absoluut niks aan mijn gezicht laten doen daar. Ik had een mesotherapie gedaan en dat is om je haargroei te bevorderen. Dan krijg je allemaal kleine prikjes met vitamines en collageen erin en in plaats van dat nou eventjes rustig aan te doen, zei ik: ‘Doe m’n hele kop maar.’ Want ik wilde overal nieuw haar”

Lees ook
Sophia’s borst is ontploft en ze laat effe zien hoe dat er uit ziet

Patty Brard doet er alles aan om niet lelijk te worden!
Dat was dus de reden dat Patty er helemaal gek uit zag: “En dat is zo heftig geweest de dag erna. Het vocht is waarschijnlijk naar beneden gezakt en ik werd dus de volgende dag wakker, terwijl ik de tv moest doen.” Maar in Bitterzoet laat Patty weten dat ze er absoluut alles aan zal doen om niet lelijk te worden. Oud worden is niet erg volgens Patty, lelijk wel. Patty geeft aan: “Ik ben niet bang om oud te worden. Ik ben wel bang om heel lelijk te worden.” Vandaar dat Patty er ieder jaar steeds weer een beetje beter uitziet. Inmiddels zijn we op niveautje Marijke Helwegen:

Lees ook
Gabby (24) vertelt: “Ik zoek een man maar hij moet minstens 1 miljoen hebben”

Mensen reageren geschrokken als Amber (24) haar BH uittrekt

Dit verdien je als bodyguard van Geert Wilders