in

Pam (60) is hopeloos: Mijn 19-jarige vriend wil dat ik hem van achteren neem

De 60-jarige Pam Shasteen uit Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten, veroorzaakte behoorlijk wat ophef. De vrouw had namelijk een relatie met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota.

Via een datingapp leerden ze elkaar kennen en Jonathan trok de stoute schoenen aan en nam contact met haar op. De student computertechnologie stuurde haar een berichtje en eigenlijk was Pam Shasteen direct al verkocht. Zijn schoonheid betoverde haar.

“Hij had donkere krullen en leek niet ouder dan 20, hoewel hij volgens de informatie 21 jaar was – vertelde Pam.

We begonnen gemoedelijk te kletsen en ik ontdekte al snel dat we allebei van astrologie en het buitenleven hielden.

Toen vertelde hij me iets ongelooflijks: hij was 19 en niet 21 zoals hij had verklaard, dus ik wees hem op ons leeftijdsverschil, maar het was geen probleem voor hem en we bleven praten.”

Lees ook
Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!

De twee spraken elkaar ontzettend veel en na een week besloot de 19-jarige zijn spullen te pakken om haar te gaan ontmoeten.

Eenmaal bij elkaar gingen ze er op uit en in de grote stad werd al snel duidelijk dan met kritisch keek, er werden zelfs grappen gemaakt.

“Ik hoorde twee vrouwen zeggen dat we walgelijk waren”, aldus Pam. Toch bleek hun liefde groot te zijn en lieten ze zich niet tegenhouden.

Er volgden vele dates en uiteindelijk besloot Jonathan samen te gaan wonen bij zijn grote liefde en dus liet hij zijn stad achter zich.

Het moment brak aan dat ze allebei hun families moesten gaan inlichten ver hun relatie. “Ik heb mijn dochters gevraagd om mee naar huis te gaan om hem te ontmoeten en ik was bang voor hun oordeel – zei de vrouw – maar het was fantastisch om te zien hoe ze meteen in vertrouwen raakten en het feit dat hij ook met mijn kleindochters speelde alsof hij er altijd was geweest. Ik was opgelucht dat ik hun zegen kreeg”.

Lees ook
Vrouw geniet misschien net iets té hard van piercing in intieme delen

Enige tijd later vertelde Jonathan zijn ouders over Pam en ook over het grote leeftijdsverschil, zijn relatie werd direct geaccepteerd.

De vrienden van Pam waren niet blij, velen waren er tegen en zelfs teleurgesteld. Tijdens een etentje vertelde zij haar vrienden over haar grote liefde en over hun s*ksleven.

“Ze vertelden me dat het niet normaal was dat hij door mij van achteren wilde genomen worden en dat ik therapie nodig had” – vertelde de vrouw – Ze waren ervan overtuigd dat hij me wilde gebruiken en van me wilde profiteren, maar ik wist dat dat niet het geval was en het duurde niet lang voordat ik relaties sloot die onoprecht bleken te zijn”.

Als er dus aan de ene kant mensen waren die hun goedkeuring gaven, werd aan de andere kant het verschil van 39 jaar tussen de twee niet geaccepteerd en genormaliseerd. Wat vind jij: hebben ze een fout gemaakt bij het voortzetten van de relatie of is het waar dat liefde geen leeftijd kent?

Lisa (26) had een ‘beetje last van haar nek’, vijf uur later was ze helemaal verlamd

Dode baby gevonden in bosjes bij park