in

Overleden vrouw (27) en zwaargewonde man (26) in woning gevonden

In een appartement aan de Busschieterstraat in Gorinchem zijn dinsdagavond een 27-jarige vrouw dood aangetroffen en een 26-jarige man zwaargewond, beiden met aanzienlijke steekwonden. De politie werd gealarmeerd door een bezorgde naaste die geen contact kon krijgen met het stel. De aangetroffen man, mogelijk de vriend van het slachtoffer en medebewoner, is nu officieel als verdachte aangemerkt. De exacte toedracht van het drama blijft vooralsnog onduidelijk.

Lees ook
Marc van der Linden verlamd door herseninfarct

Rond 19.00 uur werd de politie opgeroepen door een bezorgde bekende van het stel, die hen niet kon bereiken. Bij aankomst bij de woning reageerde niemand op herhaalde oproepen, wat de politie ertoe bracht de voordeur te forceren. Binnen troffen agenten de levenloze vrouw aan en de zwaargewonde man, afkomstig uit Vlaardingen.

De 26-jarige man is nu officieel als verdachte aangemerkt, maar de politie benadrukt dat alle mogelijke scenario’s open worden gehouden. Een woordvoerder verklaarde: “We houden alle scenario’s open, er moet nog onderzoek worden gedaan.”

Lees ook
Heleen van Royen deelt poedelnaakt vakantiekiekje

De identiteit van het slachtoffer is vastgesteld als de 27-jarige bewoonster van het appartement. Buren melden dat de gewonde man regelmatig bij haar verbleef, maar het is niet duidelijk of hij daar officieel woonde. Onderzoekers van de forensische recherche hebben de hele nacht gewerkt om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van het incident.

Eva Jinek walgt van boeren: ”Ga lekker op zoek naar een andere baan”

Vrouw (76) op fiets overlijdt nadat vrachtwagen haar schept