in

Overleden en zwaargewond kind gevonden in woning Almere, moeder aangehouden

In een woning aan de Bovenloop in Almere zijn dinsdagavond een overleden kind en een zwaargewond kind aangetroffen. De politie heeft de moeder aangehouden. Zij wordt verdacht van het doden van het kind.

Het is nog niet bekend wat zich in de woning heeft afgespeeld. De moeder is in de woning aangehouden. De politie doet uitgebreid onderzoek in en om het huis.

Lees ook
Ook meisje 14 overleden na schietpartij Rotterdam Erasmus MC

De moeder wordt momenteel niet verdacht van het mishandelen van het andere kind. Politiewoordvoerder Hans Meuleman meldt dat dit nog onderzocht wordt. Naast de moeder zijn er geen andere aanhoudingen verricht. Meer informatie kan en wil de politie op dit moment nog niet delen.

Rond 23.30 uur kwam de politie af op een melding voor een reanimatie. Eenmaal bij de woning aangekomen troffen agenten de twee kinderen aan. Een van hen werd gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Het andere kind werd naar het ziekenhuis gebracht en maakt het nu naar omstandigheden goed.

Lees ook
15-jarige verliest deel van hand na afsteken gevonden vuurwerk

Burgemeester van der Loo van Almere zegt op X ‘zeer geschrokken’ te zijn van een ‘intens verdrietig incident’. ,,Mijn medeleven gaat uit naar de familieleden en andere naasten van de slachtoffers.’

Man schiet caissière en zichzelf dood in Aldi

2 hoogbejaarde bewoners’ dood gevonden in woning in Nijmegen