in

Onverwachte breuk voor André Hazes

Het tumult binnen de Hazes-familie blijft aanhouden (bekijk de video). Op donderdagmiddag lijkt er een definitieve breuk te zijn ontstaan tussen André en zijn moeder Rachel, aangezien ze elkaar hebben ontvolgd op Instagram…

Het is inmiddels overduidelijk dat zowel Roxeanne als André geen goede relatie meer hebben met Rachel. Hoewel moeder en zoon elkaar eerder nog volgden op Instagram, blijkt nu dat ze elkaar niet langer volgen.

Onherstelbaar
Het lijkt twijfelachtig of de relatie tussen Rachel en André ooit zal herstellen. Eerder verbrak Roxeanne al het contact met Rachel, en er wordt gezegd dat moeder en dochter elkaar al jaren niet hebben gesproken of gezien. Aan de andere kant is er wel weer contact tussen André en Roxeanne.

Lees ook
Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft

Het is mogelijk dat André de kant van Roxeanne kiest boven die van Rachel. Eerder gaf de zanger aan niets te maken te willen hebben met de erfenisstrijd. Hoe dan ook is duidelijk dat Rachel en André definitief afstand van elkaar hebben genomen.

Documentaire
Aankomende zaterdag komt het tweede deel van de documentaire van André uit. In dit vervolg op de Videoland-documentaire “André Hazes: Crossroads,” waarin de zanger sprak over zijn strijd tegen drank- en drugsverslaving, is onder andere te zien dat hij behoorlijk onzeker is nu hij een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Hij vindt het ook eng om niet meer onder invloed op het podium te staan.

Lees ook
Man stampt eieren kapot, terwijl moederzwaan hulpeloos toekijkt

De documentaire belicht ook zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. Hij vertelt onder meer dat hij nooit heeft getwijfeld aan het feit dat zij de liefde van zijn leven is. “André Hazes: The Next Chapter” staat centraal in hoe het nu gaat met de zanger van “Leef” en hoe hij zijn leven heeft opgepakt na het overwinnen van zijn drugs- en drankverslaving.

Caroline Tensen klaagt over lange werkdagen: ‘Soms wel 4,5 uur!’

Scheidsrechter (66) in kritieke toestand na onwel worden tijdens jeugdwedstrijd