in

Onverwacht babynieuws: ‘Wendy is al 28 weken zwanger van Peter Gillis!’

Wendy van Hout zou al 28 weken zwanger zijn van Peter Gillis, dat melden verschillende juicekanalen en roddelsites. Wat is er nu precies aan de hand? Peter heeft na zijn relatiebreuk al snel een nieuwe vriendin gevonden. Wendy bleek de ware te zijn voor de vakantieparkmagnaat en zijn miljoenen en luxe leefstijl waren overweldigend voor deze dame.

De twee besloten na een paar weken al dat ze misschien wel met elkaar zouden willen trouwen. Ongeacht alle verhalen die Wendy van Nicol heeft meegekregen betreft de mishandelingen, vindt Wendy het een goed idee om met Petertje te trouwen. Aan de andere kan heeft Peter weer iemand die zijn veters kan strikken en zijn bammetje in de ochtend voor hem kan smeren. Maar een zwangerschap had niemand verwacht.

Lees ook
Eurovisie past regels aan, Joost Klein furieus: ''Ze willen niet dat ik win''

Peter Gillis opnieuw vader? Nee toch?
Bronnen als Kantinepraat en andere kanalen melden allemaal hetzelfde, Wendy is zwanger. We hebben even gekeken wat hier aan de hand is, het draait namelijk waarschijnlijk om een filmpje uit Massa is Kassa. Wendy is natuurlijk de nieuwe Nicol in het elfde seizoen van het programma. Wendy krijgen we daarbij te zien als kledingverkoopster. Wat Wendy ook doet, is kleding verkopen voor zwangere vrouwen.

Lees ook
Lichaam vermiste Enno (76) gevonden

Daarbij gebruikt Wendy een ‘nepbuik’ om te kunnen laten zien hoe de kleding valt. Of Wendy wel of niet zwanger is heeft zowel Peter als Wendy nog niet ontkracht of bevestgd dus het is wachten op een ‘Code Rood’. Mogelijk kan Parkie Markie weer rustig ademhalen en hoeft zijn erfenis niet met nóg een broertje of zusje te delen. Voorlopig dan:

Stratenmakers storten beton rond auto van eigenaar die auto niet wilt verplaatsen

Rechter genadeloos over parkeerboete voor huisarts die met spoed naar patiënt moest