in

Onderzoek wijst uit: Naar borsten staren kan de leeftijd van mannen verlengen

Onderzoek naar levensverlenging heeft door de jaren heen vele interessante en soms verrassende resultaten opgeleverd. Eén recent onderzoek heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken met een schijnbaar onconventionele bevinding: mannen die naar borsten kijken zouden mogelijk langer kunnen leven.

Studie
Het is van cruciaal belang dat mannen zich bewust zijn van de verschillende manieren waarop ze hun levensduur kunnen verlengen en hun algehele gezondheid kunnen bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het observeren van vrouwelijke borsten een positieve invloed kan hebben op het denken en welzijn van mannen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan hun algehele gezondheid en levenskwaliteit. Een opmerkelijke studie die is gepubliceerd in het Archives of Internal Medicine, heeft het effect van positief denken op mannen nader onderzocht. In deze studie werden twee groepen mannen met elkaar vergeleken: een controlegroep die werd aangemoedigd om ’s ochtends bemoedigende woorden op te schrijven, en een andere groep die de instructie kreeg om gedurende een bepaalde periode naar vrouwelijke borsten te kijken.

Lees ook
Gewapende overvaller neergeschoten door politie

Resultaat
Opmerkelijk genoeg bleek uit de resultaten dat meer dan de helft van de mannen met coronaire hartziekten die simpelweg naar vrouwelijke borsten staarden, een aanzienlijke toename vertoonde in fysieke activiteit vergeleken met degenen die dit niet deden. Dit wijst erop dat het eenvoudige gedrag van het observeren van borsten daadwerkelijk een impact kan hebben op de motivatie van mannen om meer lichaamsbeweging te krijgen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan hun cardiovasculaire gezondheid.

Ander onderzoek
Een ander opmerkelijk onderzoek, uitgevoerd door Karen Weatherby, een vooraanstaande Duitse wetenschapper, en gepubliceerd in het gerenommeerde New England Journal of Medicine, versterkt deze bevindingen. In deze vijfjarige studie werden vijfhonderd mannen betrokken, waarvan de helft werd aangemoedigd om dagelijks minstens tien minuten te besteden aan het observeren van vrouwelijke borsten, terwijl de andere helft deze instructie niet kreeg. De bevindingen van dit onderzoek onthulden dat mannen die regelmatig naar borsten keken, significant lagere percentages hartgerelateerde problemen vertoonden. Bovendien hadden zij een langzamere rusthartslag en een lagere bloeddruk. Deze fysiologische voordelen dragen bij aan het bevorderen van een lang en gezond leven voor mannen.

Lees ook
Dit gebeurt er met ingevroren embryo’s van André en Monique

Wetenschappelijke verklaring
De wetenschappelijke verklaring achter deze fenomenen is intrigerend. Onderzoekers suggereren dat seksuele opwinding het hart stimuleert en de bloedcirculatie bevordert. Het observeren van borsten kan een vergelijkbaar effect hebben, wat resulteert in een verbeterde algehele gezondheid. Opmerkelijk genoeg toonde het onderzoek aan dat wanneer deze eenvoudige activiteit dagelijks gedurende enkele minuten wordt uitgevoerd, het risico op ernstige cardiovasculaire aandoeningen zoals beroertes en hartaanvallen met maar liefst de helft kan worden verminderd.

In het verpleeghuis dacht ze rust te vinden totdat een man voor haar stond: ‘Hij wilde me verkrachten’

88-jarige vrouw gewond na brutale diefstal terwijl ze afval wegbrengt