in

Onderzoek toont aan dat mannen zich uren op toilet verstoppen om huishoudelijke taken te vermijden

Een onderzoek toont aan dat mannen zich urenlang op toilet verstoppen om huishoudelijke taken te vermijden. Komt dit je bekend voor?

We hebben allemaal soms gewoon een beetje rust en stilte nodig. Zeker ouders van jonge kinderen weten dat dit soort momenten zeldzaam zijn.

Daarom, als de gelegenheid zich eindelijk voordoet, geniet je er met volle teugen van. En vaak smaakt het naar meer.

Lees ook
Bijna iedereen heeft het fout… Waar gaat het hier over?

Volgens een nieuwe studie zoeken mannen daarom hun toevlucht op het toilet, aldus LadBible.

In het dagelijks leven krijgen we veel huishoudelijke taken op ons bordje. Boodschappen doen, schoonmaken, kleren wassen, kinderen ophalen en wegbrengen, hond uitlaten, en nog veel meer …

Als je zo’n hectisch leven leidt, kan een moment van rust en stilte goud waard zijn. Maar even tijd vrijmaken voor jezelf is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het lijkt er echter op dat (sommige) mannen hiervoor een toevluchtsoord hebben gevonden: het toilet.
Volgens dit onderzoek, waaraan 1000 mannen meededen, bleek dat mannen gemiddeld zeven uur per jaar op het toilet zitten – zonder echt naar het toilet te hoeven.

Lees ook
In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Uit het onderzoek bleek ook dat de belangrijkste beweegredenen om (niet) van het toilet gebruik te maken o.a. een vervelende echtgenote, luidruchtige kinderen en het vermijden van huishoudelijke taken waren.

“Het toilet is het toevluchtsoord van het huis, een plek waar men zich van de buitenwereld kan afschermen, al is het maar voor korte tijd.

Iets waar veel mannen van profiteren,” verduidelijkte een woordvoerder van het bedrijf achter de studie.

Uiteraard gaat dit niet voor alle mannen op. Het kan echter wel een boel verklaren, als iemands partner veel tijd in de badkamer doorbrengt, vooral als de handjes uit de mouwen gestoken moeten worden! Wat denk jij?

Jongste loterijwinnares ooit leeft nu van een uitkering en is haar rijbewijs kwijt na cocaïnegebruik

21 dagen niet klagen: durf jij het aan?