in

Onderzoek: Mannen met overgewicht houden het langer vol in bed

Heb jij wat lovehandles? Dat hoeft niet eens direct een probleem te zijn. Mannen met overgewicht schijnen het namelijk langer vol te houden in bed. Oké toegegeven: het scheelt niet veel, maar toch.

Gemiddeld houden mannen het 6 minuten vol als ze op een vast tempo door blijven stoten, mannen met wat overgewicht echter leken het systematisch langer vol te houden en 7 minuut 30 seconden vol te kunnen krijgen.

Lees ook
Agent ontdekt 2 babylijkjes in woning

Obesitas is natuurlijk verre van gezond. Je hebt een verhoogde kans op hartziektes en bijvoorbeeld diabetes dus over het algemeen zit je er niet op te wachten om een flink aantal kilo’s boven je gewenste gewicht te zitten. De suggestie dat dikke mannen het langer in bed volhouden is dan ook opmerkelijk.

Lees ook
Joyce skipt tandarts jarenlang en heeft nu maden in plaats van tanden

Dikke duurlopers en slanke spuiters
Toch geven Turkse onderzoekers aan de Erciyes Universiteit aan dat er een directe correlatie is tussen BMI en het uithoudingsvermogen wat het orgasme betreft. Dit komt doordat mannen met overgewicht meer oestradiol, een vrouwelijk hormoon, in hun lichaam hebben.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt overigens ook dat mannen die last hebben van voortijdige zaadlozingen vaker slank zijn. Misschien moet je dat tripje naar de sportschool dus toch maar even overslaan…

Presentatrice Leonie ter Braak volledig uit de kleren:

Man (20) krijgt longproblemen omdat hij te hard masturbeert