in

“Omdat mijn man vaak vreemdging, kreeg hij van mij een vriendinnetje dat erg op mij lijkt”

Het koppel Bryant en Tehmeena deelt regelmatig online een inkijkje in hun weelderige levensstijl. Onlangs hebben ze zo openbaar gemaakt dat ze een polyamoureuze relatie hebben. Er is dus een ‘derde speler’ in het spel…

Dit getrouwde koppel verwelkomde een nieuwe vriendin, Kyrah uit Australië. Het is opmerkelijk dat Kyrah en Tehmeena zo sterk op elkaar lijken dat ze vaak worden verward als tweelingen. Maar daar zit wel degelijk een ‘goede reden’ achter.

Lees ook
Blinde vrouw en haar blindengeleidehond aangereden

Tehmeena legde dit in een interview met Truly uit: “Het is eerlijk om te zeggen dat ik op zoek was naar een vrouw zoals ik, want dat is wat Bryant waardeert! Maar ik heb dit ook met een speciale reden gedaan. Het heeft allemaal te maken met het verleden van Bryant op het vlak van vreemdgaan.”

Tehmeena hoopt namelijk dat de toevoeging van Kyrah aan hun relatie haar partner ervan zal weerhouden ontrouw te zijn, gezien zijn eerdere geschiedenis op dat gebied. Vandaag zal Tehmeena’s vriendin Grace Kyrah voor het eerst ontmoeten en uitleggen waarom ze zo haar bedenkingen had bij de relatie.

Lees ook
73-jarige vrouw op luchthaven opgepakt met 4 kilo cocaïne in bagage voor feestje in Amsterdam

Gehersenpoeld
In een rechtstreeks gesprek met Bryant gaf Grace toe: “Ik ga niet liegen, eerst dacht ik dat je haar gehersenspoeld had om dit te doen!” Kan Grace begrijpen waarom haar vriendin haar relatie zo drastisch heeft veranderd? Je kan het hieronder zien in de reportage…

Gewapende overvaller neergeschoten door politie

Verschrikkelijk nieuws naar buiten gebracht over de vermiste Yoran Krol (16)