in

Noah zweeft tussen leven en dood – neergeslagen door babysitter omdat hij huilde

Een driejarige jongen wordt op de intensive care verzorgd nadat hij op brute wijze werd geslagen door zijn 12-jarige babysitter.

De prognose voor de kleine jongen is onzeker. 3-jarige Noah Brown uit Indiana, VS, wordt beschreven als een vrolijke, vriendelijke jongen met veel energie. Zijn ouders zijn al een tijdje gescheiden.

Op 29 november van dit jaar gebeurde het onvoorstelbare. Hij was in het huis van zijn biologische vader, die op dat moment niet thuis was. In plaats daarvan paste zijn 12-jarige stiefzoon op Noah. Dit zou een noodlottige beslissing blijken te zijn…

Lees ook
‘Naar huis gestuurd met pijnstillers’: Dylan (9) sterft

Brutaal geslagen
Volgens de oma van Noah begon hij te huilen terwijl de 12-jarige op hem paste. De 12-jarige, die ernstige agressieproblemen heeft, kon dit niet verdragen en begon Noah met een riem te slaan.

Vervolgens gooide hij Noah zodanig op het bed, dat hij met zijn hoofd tegen het hoofdeinde sloeg. De 12-jarige bleef Noah vervolgens met zijn hoofd tegen de muur slaan, voordat Noah uiteindelijk volledig instortte…

De politie arresteerde de 12-jarige wegens zware mishandeling, persoonlijke wapens en vier aanklachten voor geweldpleging. Noah werd met ernstige verwondingen rechtstreeks naar het ziekenhuis gestuurd.

Behandeld op de intensive care
Noah zweeft nu tussen leven en dood in het ziekenhuis waar ze hem in coma houden.

”Hij is gedwongen aan een beademingsapparaat te liggen en er werd een deel van zijn schedel verwijderd vanwege de ernstige verwondingen”, vertelde de geschokte Michelle Lane, moeder van Noah.

Lees ook
Vader stond langs de lijn toen hij naar huis werd geroepen: zijn zoon Jarno (19) was verongelukt

De peuter had Covid op het moment van de aanval, wat betekent dat hij een lange weg naar herstel voor de boeg heeft.

Het is onduidelijk of hij ooit volledig zal herstellen of zelfs zal overleven. Zijn moeder zegt dat hij verschillende aanvallen heeft gehad.

”Het is niet zeker dat zijn levenskwaliteit goed zal zijn, maar we bidden en hopen er het beste van en dat het goed met hem gaat.”

Om te voorkomen dat zoiets opnieuw gebeurt, heeft de moeder een petitie ingediend om een ​​nieuwe wet aan te nemen die bepaalt dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om oppas te mogen zijn in de staat.

Ik hoop dat de kleine Noah het redt en volledig herstelt na de gruwelijke aanval…

Groningen rouwt om Thomas (25): ‘Zo triest, hij stond midden in het leven

Man is woest op zijn vrouw wurgt zoontjes 6 en 7 met ceintuur badjas