in

Nieuwe aangifte: ‘Peter Gillis heeft nóg een vrouw in elkaar geslagen!’

Peter Gillis heeft het nogal zwaar de laatste tijd. Zijn imperium staat op omvallen en inmiddels is er zelfs sprake van massale verkoop en verhuur van zijn parken. Peter zal dus eigenaar blijven van de grond, een exploitant zal de parken gaan runnen. Dat betekent dat Petertje binnenkort geen vakantieparkmagnaat meer is maar een grootgrondbezitter.

Of er dan nog ruimte is voor een realityserie als Massa is Kassa is natuurlijk nog maar de vraag. De show ging uiteraard altijd over hoe Peter zijn parken aan het runnen was en dat hij zo nu en dan op vakantie gaat. Inmiddels valt er weinig meer te runnen waardoor er misschien wel gestopt moet worden na seizoen 12. Of er moet natuurlijk een ander format verzonnen worden. Toch lijkt het einde eerder in zich dan gedacht.

Lees ook
'Opgepakte verdachte explosie Rotterdam is oom van omgekomen Ilyas'

Peter Gillis krijgt nóg een aangifte van mishandeling op de mat!
We weten inmiddels allemaal dat Nicol Kremers haar ex-vriendje, Petertje, voor de rechter sleept vanwege ‘zware mishandeling’. Echter kunnen deze zaken allemaal zolang duren dat het soms jaren kan kosten voordat er een uitspraak gedaan wordt. Er is al heel lang bekend dat het goed mogelijk is dat Peter vervolgd zal worden voor zware mishandeling.

Lees ook
Vrouw aangetroffen in water bij Haghorst: Identiteit bevestigd

De heren van Roddelpraat melden zelfs dat ‘poging tot doodslag’ ook tot de mogelijke strafeisen behoord. Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat hebben trouwens nog veel meer te melden. Een andere ex-vrouw van Peter, de vrouw die voor Nicol zijn vriendin was, heeft inmiddels ook aangifte gedaan van mishandeling. Volgens Roddelpraat omdat Peter niet meer haar Range Rover betaalt en ze nu wraak wil.

Meisje (4) raakt levensgevaarlijk gewond bij turnles

Te streng? Taylor onthult de 5 relatieregels waaraan haar vriend zich moet houden