in

Nicol Kremers wordt keihard uitgelachen nadat ze haar bips laat zien

De paniek was groot voor Nicol toen de relatie met Peter Gillis geen toekomst meer had. Niet omdat ze Petertje zo ging missen, maar wel zijn geld natuurlijk. In de tijd dat Nicol samen was met Peter heeft ze zich namelijk nooit zorgen hoeven te maken om geld.

Ze reed in een dikke Mercedes 360 en kon gratis kamperen op Peter zijn vakantieparken. Na de breuk moest ze natuurlijk alles inleveren. Toch heeft ze nu waarschijnlijk een hogere limiet op haar creditcard dan tijdens haar relatie met Peter.

Een ton per maand dankzij haar ‘fans’
In de relatie met Peter zat er natuurlijk een limiet op haar creditcard. Die meid was dol op shoppen en zonder limiet was Petertje al een paar jaar eerder ondergedompeld in schulden. Uiteindelijk was Nicol helemaal klaar met Peter. De zaken gingen immers steeds slechter en dus besloot ze het zinkende schip maar te verlaten.

Lees ook
5 lichamen aangetroffen in een huis

Kort na de breuk besloot Nicol dat een roze Fiat 500 toch niet zo lekker reed als een Mercedes. Een baantje op een of ander vakantiepark wilde ze natuurlijk niet want ze wilde niet gedegradeerd worden tot het personeel van Peter. De keuze voor een accountje op een volwassenplatform was daarom al snel gemaakt. Uiteindelijk geen slechte keuze want inmiddels verdient ze naar eigen zeggen een ton per maand.

‘Dat is pech, filter over je reet weg’
Als je ervoor kiest om je lichaam te verkopen, dan moet je natuurlijk ook iets te showen hebben. Dit begrijpt Nicol ook als geen ander, want ze heeft onlangs alweer haar borsten laten vergroten.

Lees ook
Drama in Vogezen: meisje (5) dood aangetroffen in vuilniszak

Dat was niet de eerste keer, maar ze was nog steeds niet tevreden. Ze is daarom snel naar Thailand gevlogen om haar borsten een paar maatjes groter te maken. Goede investering natuurlijk. Ondanks dat Nicol flinke borsten heeft, blijken haar billen een stuk minder groot dan op haar foto’s.

Nicol plaatste namelijk onlangs een video op haar socials vanuit de sportschool. Het viel haar volgers al snel op dat er iets miste in de video: “Ik weet niet hoe jij die foto’s altijd maakt, maar waar is je reet gebleven?”.

Normaal kan ze haar billen natuurlijk flink vergroten op een foto, maar in een video is dat een stukje lastiger.

Al snel bleek dat zonder een filter en de juiste positie, er weinig overblijft van haar achterwerk. Misschien kan ze beter de loopband inruilen tegen iets wat haar bips wel groter kan maken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Horrorstorm in aantocht na sneeuw en vrieskou: ”Bereid je alvast goed voor”

Paigey zegt haar baan op en gaat verder als fulltime baby