in

Nederlanders massaal aan de buttplugs, hoe kinky is jouw provincie?

Is je vriendin bijna jarig? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé uitgelezen mogelijkheid om goed te maken dat je de rest van het jaar af en toe een a-romantische hork bent.

Maar wie denkt zich er met een fles parfum of een bloemetje vanaf te kunnen maken komt van een koude kermis thuis.

Geloof het of niet, maar vrouwen houden ervan verrast te worden. Dus kom jij al drie jaar op rij met een bosje tulpen aanzetten?

Gooi het dan eens over een andere boeg: koop (naast die tulpen) eens wat kinky speelgoed voor in bed!

Catsuit met open kruis
Nu horen we je denken: ja daag, en mezelf overbodig maken zeker? Waarom een vibrator kopen als er verjaardagss*ks in het verschiet ligt.

Lees ook
Kind (4) door ouders dood aangetroffen in zwembad

Echt niet! Dan hebben we goed nieuws: volgens Eric Idema, CEO van EDC Retail, het moederbedrijf van EasyToys zijn de populairste items attributen waar je juist als stel plezier aan beleeft: “We verkopen veel lingerie.

Jarretels zijn erg populair om te geven. Absolute hit is een catsuit met open kruis.” Ook Ultiem Verlangen, een erotisch bordspel, is een bestseller: “Het bouwt spanning op en je leert elkaar op s*ksueel vlak beter kennen.”

Verkopen per provincie
We zijn dus best kinky met z’n allen. Lekker bezig Nederland! Fijn om te horen dat er ondanks (of dankzij?) alle corona-stress gewoon nog een gezond potje ges*kst wordt.

Maar welke provincie is nou eigenlijk de Hugh Hefner van Lage Landen? Dat deed EasyToys dit jaar niet uit de doeken, maar uit een rapport dat ze eerder publiceerden kwam het volgende:

Lees ook
Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft

In Noord-Brabant wonen de grootste mazzelpikken: hier wordt veel door vrouwen besteld, en dan met name mooie lingerie.

Woon je in (de buurt van) Amsterdam? Maak je borst(en) maar nat: maar liefst 35% van de bestellingen bestaat hier uit SM- en bondageartikelen.

In Utrecht kunnen ze er ook wat van: hier bestellen vrouwen de meeste voorbinddildo’s. In Gelderland houden ze vooral van leer en latex.

Opperkinks
Maar de echte kinky rakkers wonen in Groningen en Drenthe. Hier verrassen mensen hun valentijn met hete wax, buttplugs en andere ana*lspeeltjes.

Zo zie je maar weer: stille wateren hebben diepe gronden. Die Groningse nuchterheid is dus stiekem hartstikke kinky.

Of ze de meeste s*ks van alle provincies hebben is nog wel even de vraag: in Overijssel worden namelijk beduidend meer condooms besteld. Of ze doen het gewoon veel veiliger dan de rest van ons allemaal. Kan ook.

‘Ik heb 25 verschillende soorten seksspeeltjes en geef thuis geregeld dildo-party’s’

Bizarre nieuwe beautytrend: de ‘neushaarextensions’