in

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’

Dinsdag was het een moeilijke dag voor Monique Westenberg. Exact vijf jaar geleden moest zij afscheid nemen van hond Dunya die maar liefst 14 jaar in haar leven was.

Op Instagram schrijft Monique een emotionele post: ”Vanmorgen toen ik in de ogen van Frenkie keek, vertelde ik hem wat voor bijzondere dag het vandaag is.

9 mei, de dag dat mijn meisje, Dunya, vijf jaar geleden naar de andere kant ging. Op die dag brak mijn hart in oneindig veel stukjes. Door dat verlies kwam er na een aantal jaar toch weer ruimte voor een andere hond. En dat is hij, mijn mooie jongen!

Iedere dag vertel ik hem hoe dankbaar ik ben dat hij ons gekozen heeft en al die stukjes weer heeft gelijmd. Hij is de aller liefste voor ons en zijn “zus” Gioia.

Mijn hart zal weer breken door verlies, maar ook dan zal het weer gelijmd worden. Want zonder honden is voor mij geen leven.

Lees ook
Taxichauffeur breekt neus van dief en brengt hem gratis naar spoed

Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie💫”

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer deed onlangs een boekje open over het onderlinge contact dat zij gehad heeft met Monique Westenberg.

Het bleek dat in het verleden Monique een opperspion was van de juicekoningin. Yvonne laat dan ook weten dat Monique achter de schermen behoorlijk tekeer kan gaan.

Monique deelde enige tijd terug een sneer uit naar Yvonne, waarna de roddeltante de onthulling deed, dat ze een behoorlijk periode contact keet gehad met Westenberg.

De roddeltante deelde een sneer terug en zei destijds: “Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij!” Inmiddels zijn we een dikke vijf maanden verder en besluit de roddelkoningin wat meer informatie naar buiten te brengen over het contact dat zij had met de blondine.

Op haar juicekanaal vertelt Yvonne: “In de tijd van André junior met Soel heb ik Monique wel eens gesproken inderdaad.

Kan je zeggen: ze lijkt zo beschaafd, maar die meid kent d’r scheldwoorden hahaha. Begreep het ook wel in die tijd, over wat haar werd aangedaan.”

Lees ook
Politie arresteert 11-jarige die met BMW en gestolen caravan op snelweg rijdt

In eerste instantie had Yvonne nog een zwak voor Monique. “Zij leek me echt cool. Ze zei ook dat ze hem nooit meer terug wilde.

Vond haar echt een sterke vrouw en was ook trots op haar hoe ze zich er doorheen sloeg. Daarom is mijn mening over haar nu gedraaid.”

Vandaag de dag vergeeft Monique vrijwel iedere misstap van de zanger en is Yvonne niet zo heel erg positief meer over Westenberg.

“Je hoeft haar blijkbaar nog niet eens 100 procent terug te willen, maar half half is ook goed. Dan gaat de deur alweer open. Herken die stoere chick niet meer! Alles voor de villa blijkbaar. Zonde!”

Yvonne denkt dat Monique gewoon bij de zanger blijft omdat ze tenslotte wel in de villa woont die van hem is.

“Ik kan er niks aan doen, maar ik heb gewoon een hekel aan vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan,” aldus de grootste roddelkoningin van ons landje.

Ze vervolgt: “Ga eens voor een man waar je echt respect voor hebt en hij voor jou. Een man moet voor een vrouw zorgen, maar met steun en support. Niet met geld.”

Ana verdient bakken geld aan oorverdovend gesnurk vriend: ‘Kan ik jaar van leven’

Schokkend geweldsincident: 10-jarig meisje aangevallen nabij zwembad