in

Moeder Lil’ Kleine op de vuist met Jaimie Vaes

De moeder van Lil’ Kleine, Babette Verhoef, heeft zwaar uitgehaald naar Jaimie Vaes. Ze mag haar kleinzoon Lío niet meer zien en daarom keek ze naar de reality serie van de brunette. En dat verbaasde haar. “Jaimie kijkt Lío niet eens aan.”

Moeder Babette en Lil’ Kleine hebben al jaren geen contact. Aanvankelijk leek dat te veranderen met de geboorte van haar kleinzoon, maar de realiteit pakte anders uit. Nu de rapper gebroken heeft met Jaimie heeft Babette geen contact meer met haar kleinzoon. Jaimie heeft nu de zorg over haar zoontje en daar is Babette het niet mee eens.

Lees ook
Politie doet bijzondere vondst: 'stoffelijk overschot' blijkt sekspop: Heeft overuren gedraaid

De oma van Lío post op Instagram Stories: “Met verbijstering kijk ik naar de ‘real life’ soap van meesterverhaspelaar J.V.” Het is duidelijk dat ze een hekel heeft aan haar ex-schoondochter. “Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien kijkt ze haar kind aan, of neemt hem even op schoot. In ieder shot zit hij achter een beeldscherm, en als hij dan even naar haar toe komt negeert ze hem totaal.”

Lees ook
Het is zo ver! Vuurwerkverbod vanaf 2023!

Babette zou er maar al te graag zijn voor haar kleinzoon. “Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen.”

Chantal Janzen laat weten dat ze ernstig ziek is

“Mijn hond bijt steeds in het achterwerk van mijn vriend wanneer we seks hebben…”