in

Moeder brengt kinderen naar school op Tweede Paasdag: ‘1 APRIL!!!’

Het Paasweekend is natuurlijk altijd een fijn cadeautje voor zowel kinderen als werkenden. Tweede Paasdag valt dan ook altijd op een maandag maar wordt als een zondag gezien. Even een lekker lang weekend dus.

Veel mensen trekken erop uit om leuke dingen te gaan doen. Meestal begint de lente een beetje door te zetten rond deze tijd waardoor een dagje in de buitenlucht erg in trek is. Pasen valt nooit op dezelfde dag. Vorig jaar was de tweede dag van Pasen bijvoorbeeld gevallen op 10 april en volgend jaar valt deze dag op 25 april. Pasen valt namelijk altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente. Dat kan dus ook op 1 april zijn.

Lees ook
Dakloze man dood aangetroffen op straat door kou

Kinderen naar school op Tweede Paasdag?
En je weet wat we doen op 1 april, dan houden we elkaar voor de gek. Meestal houden vrienden en familie kleine onschuldige grapjes met elkaar uit. Bedrijven doen altijd hun best om op te vallen door hele gekke stunts uit te halen. Deze moeder besloot om haar grapje met de kinderen een stapje verder te pakken. Deze dame bracht haar kinderen lekker naar school om ze daar voor een dichte deur te vertellen dat het 1 april is. Heerlijk:

Lees ook
Lucy (18) valt 40 keer per dag plotseling in slaap: Afvegen duurt soms uren

Hij heeft de grootste slang ter wereld in zijn broek: Vrouwen schrikken zich rot om de lengte

Is dit normaal? ‘Mijn vriend wilt niks doen in het huishouden omdat hij meer verdient’