in

‘Mijn vrouw is undercoveragente en had vaak seks met een crimineel, heeft ze me nu bedrogen?’

Het forum Reddit is één van de grootste fora op deze planeet. Een plek waar mensen anoniem over letterlijk alles praten. Momenteel gaat onderstaand viraal want het is toch best opvallend te noemen. Een 37-jarige man zat namelijk met een groot probleem en vroeg om advies.

Mijn 35-jarige vrouw heeft mij bedrogen voor haar werk
Zo is hij al 12 jaar gelukkig samen en getrouwd met zijn vrouw die agente is. Sinds enkele jaren werkt ze soms ook undercover en nu blijkt dat ze meerdere keren seks had met een crimineel. Hoewel ze de man aantrekkelijk vond, zweert ze dat het enkel maar was voor werkdoeleinden.

De arme stakker wou nu zijn verhaal kwijt en vroeg aan mensen of ze vinden dat dit bedrog is want hij overweegt een scheiding?

“Mijn vrouw en ik zijn 12 jaar samen. Ze werkte al voor de politie toen ik haar leerde kennen en ik heb daar nooit een probleem mee gehad. Heel wat jaren geleden begon ze ook undercover werk te doen. Ik had daar eigenlijk ook geen problemen mee want in de meeste gevallen kwam ze elke avond ook gewoon thuis rond hetzelfde uur.”

Lees ook
Michel wil ‘de Duivel’ zijn en heeft daarom zijn oren en vingers laten amputeren (foto’s)

“7 jaar geleden werd haar gevraagd om een langere undercover-opdracht te doen en ze zou minstens een maand weg zijn. Hoewel ik mij hier niet comfortabel bij voelde, ben ik toch akkoord gegaan omdat dit deel was van haar carrière. Daarna kabbelde de tijd verder en ze heeft nooit meer zo’n lange opdracht gedaan.”

“Onlangs vertelde ze mij dat ze iets moest opbiechten. Tijdens haar undercoverwerk heeft ze drie keer met een man seks gehad. Eén keer was het enkel orale seks, de andere twee keren was het oraal en ook seks met penetratie.

Ze hebben geen condooms gebruikt, maar ze had wel maatregelen genomen om zeker te zijn dat ze niet zwanger was. Volgens haar was die seks elke keer noodzakelijk om haar cover niet te onthullen.”

“Ik heb echt geen flauw idee hoe hier mee om te gaan. Ze blijft zeggen dat het gewoon een deel van haar werk is en ik begrijp dat en geloof haar ook omdat ze me nooit eerder heeft bedrogen. Aan de andere kant voel ik me hier wel heel ongemakkelijk bij. Ze gaf ook toe dat ze hem zeker wel een aantrekkelijke man vond, maar dat ze geen gevoelens voor hem had en dat het enkel maar ‘voor het werk was’.”

Lees ook
Dochter slaapt vijf jaar lang naast dode moeder

“Ik heb haar gezegd dat ik nog altijd niet goed weet wat ik met deze informatie moet. Momenteel heb ik het gevoel dat ik een scheiding wil. Ik besef dat ze me graag ziet en ik haar ook, maar ik weet niet of ik me hierover kan zetten. Ben ik echt verkeerd hier of moet ik haar gewoon vergeven?”

Haar veiligheid was nooit in gevaar
“Grootste reden dat ik hier eigenlijk mee zit is dat ze letterlijk heeft gezegd dat ze helemaal niet in gevaar was, moest ze seks geweigerd hebben, maar haar cover kon mogelijk wel onthuld worden.”

“Ze beweert dat ze het niet leuk vond om de man de eerste keer te pijpen, maar toen ze de derde keer seks had, heeft ze er blijkbaar wel van genoten en een orgasme gekregen. Al beweert ze zelf dat dit enkel maar was door ‘stimulatie’ en niet omdat ze de persoon leuk vond.”

Bij Reddit vindt de meerderheid dan ook dat dit puur bedrog was. Volgens de meeste mensen had ze perfect hier niet in kunnen meegaan. ‘Als je vrouw seks heeft met haar baas omdat ze promotie wil dan aanvaard je dat toch ook niet? Ik vind dit niet heel verschillend’, was de conclusie van één gebruiker.

Je jongeheer breken: “Ik mocht zes weken niet masturberen”

‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’