in

“Mijn vriendin wilde een trio met mijn beste vriend en ik denk nu dat ik eigenlijk homo ben”

Op Reddit, het grootste forum van deze wereld, komen er soms best opvallende verhalen voorbij. Aangezien je anoniem kan blijven zijn mensen daar soms wel iets opener dan wanneer ze dit in het echte leven tegen iemand moeten zeggen.

Er gaat nu een bijzonder verhaal viraal van een man die advies vraagt aan andere gebruikers. Zo had hij een trio met zijn vriendin waar hij 2 jaar mee samen was en één van zijn beste (mannelijke) vrienden.

Het was vooral op aandringen van zijn vriendin dat hij dit trio heeft gedaan want voor hem hoefde dit niet, maar wat hij na dit trio voelde, is best opvallend en redelijk onverwacht.

Een trio dat anders liep dan gepland
“Ik ben nu ongeveer 2 jaar in een relatie met mijn vriendin. We zijn een tijdje terug ook gaan samenwonen.

Ze wist dat ik eventueel wel ooit eens zou openstaan voor een trio met een man bij. Niet dat het voor mij echt hoefde, maar als de situatie zich zou voordoen, zou ik niet onmiddellijk ‘nee’ zeggen.

Vanaf dat ze dit wist, begon ze mij wel flink te pushen om een trio te doen met een tweede man erbij.”

Lees ook
Jonge moeder (22) verliest pasgeboren baby op akelige wijze: kindje stikt in borstmelk en sterft

“Haar aandringen maakte mij eigenlijk soms behoorlijk ongemakkelijk omdat ik niet per se echt nood had aan dit trio met een extra man bij, maar na weken van zeuren heb ik maar toe gegeven dat als we een man vonden die we beide aangenaam vonden dat het ok was voor mij.”

“In eerste instantie wou ze iemand zoeken via dating apps, maar ik voelde mij helemaal niet comfortabel met een wildvreemde man mee in mijn bed die s*ksuele dingen zou doen met mijn vriendin.

Ik stelde dan maar één van mijn beste mannelijke vrienden voor. Al dacht ik eigenlijk dat hij zou weigeren. Hij bleek er uiteindelijk toch wel zin in te hebben.”

“De nacht kwam toen we onze trio hadden en het was toch heel anders dan ik had verwacht. Ik genoot er eigenlijk veel meer van om met hem samen s*ks te hebben met mijn vriendin dan dat ik ooit ervan genoten heb om alleen met een vrouw s*ksuele dingen te doen. En het is niet enkel het fysieke, maar ook wat er achteraf komt.”

“Nadat mijn vriendin ging douchen, bleven wij bijvoorbeeld in bed wat leidde tot wat knuffelen. Hij hield me vast en ik vond het fantastisch.

Ik vraag me nu wel af of ik geen homo ben of gewoon biseksueel. Na ons trio ben ik niet meer met mijn vriendin bezig, maar ik kan gewoon niet stoppen met denken aan mijn beste vriend.

Ik weet echt niet wat ik moet doen want ik wil mijn vriendin ook niet kwetsen. Kan iemand me helpen want ik ben radeloos?”

Lees ook
Oom zwaar verbrand nadat hij in brandend huis liep om 8-jarig nichtje te redden

En hij kiest voor …
Er volgde hierna een golf van reacties. De meeste mensen vonden al niet dat zijn vriendin klonk als een geweldige partner omdat ze hem bijna dwong in een trio dat voor hem niet hoefde.

Terwijl zijn beste vriend duidelijk wel met hem als persoon bezig was. De meesten geven ook aan dat hij wellicht bis*ksueel of homo is en daar is natuurlijk niets mis mee.

Het verhaal stopt trouwens hier niet want hij liet na honderden reacties weten dat hij besloten heeft om zijn vriendin te dumpen.

Hij zag nu in dat ze behoorlijk egoïstisch was en niet met hem bezig was: “Ik voel me echt stom dat ik niet sneller heb beseft dat zij niets voor mij was. Ik ga binnenkort eens praten met mijn beste vriend en horen wat zijn gevoelens zijn.

“Ik denk trouwens dat ik homo ben en dat pas heb beseft na deze seksuele ervaring. Ik kan me nu immers niet meer inbeelden om samen met een vrouw te zijn na de gevoelens die ik nu heb voor een man terwijl ik nog nooit zo opgewonden was door een dame.”

Moraal van het verhaal voor vrouwen (en mannen): je partner niet pushen voor een trio want voor je het weet gaat hij/zij met iemand anders naar huis en ben jij alleen.

Moeder bevalt van drieling na eerst een tweeling te hebben gehad, toont nu haar ongelofelijke babybuik

BIZAR! Naakte kerel doet grote behoefte op de tuinmeubels van zijn buurman