in

“Mijn vriend mag regelmatig van bil gaan met mijn vriendinnen”

Er gaat niets boven met z’n drieën in bed liggen, althans dat lijkt tegenwoordig de mening van velen. En als het dan ook nog eens helpt om wat geld binnen te halen… Op de leeftijden van 23 en 25, zijn Nathan en Bec “hun droom aan het leven” dankzij hun ‘pikante’ activiteiten. Het koppel, afkomstig uit Australië, is al vijf jaar samen nadat ze elkaar op de middelbare school hebben ontmoet. Na de pandemie besloten ze om van reizen hun levensdoel te maken.

Nu genieten ze naar eigen zeggen van de vrijheid om te zijn waar ze maar willen zijn, en wakker worden met de meest geweldige uitzichten is ook niet slecht. Maar ze geven toe dat ze er wel speciale ‘activiteiten’ op na houden om hun droom te kunnen verwezenlijken. In een interview met Daily Star, zei Nathan: “Ons succes op sociale media begon toen we begonnen aan de reis om Australië te verkennen, en een gemeenschap van gelijkgestemde volgers aantrokken die onze passie deelden.”

Lees ook
Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ”Mannen met een harde vallen mij lastig”

“Een 9-5 job is niks voor ons”
“De beslissing om gewaagde content te creëren kwam voort uit de wens om anderen te inspireren, hen aan te moedigen hun dromen na te streven en motivatie in henzelf te vinden. Terwijl we onze reiservaringen deelden, kregen we een grote schare volgers via de Instagram van Bec. Onze overstap naar OnlyFans ontwikkelde zich organisch, en onze beslissing om bij het platform aan te sluiten werd gestimuleerd door de vrijheid van reizen. Een 9-5 job is trouwens echt niets voor ons.”

“Mijn vriendinnen mogen meedoen”
Toen het koppel op reis was, merkten ze dat reizen niet goedkoop is en dat ze meer geld moesten verdienen om hun droom verder te zetten. Ze wilden financieel vrij zijn om volop van het leven te genieten. Bec vertelde: “We maken nu sekstapes… Dat zijn orale video’s en trio-filmpjes met mijn vriendinnen en Nath. We krijgen ook allerlei custom verzoeken, en we proberen ze per week af te handelen voor onze volgers. We verdienen ongeveer 300.000 euro per jaar met OnlyFans, en dat is genoeg om onze reizen te financieren, en om vastgoed te kopen. We zijn dus goed voorbereid op ons pensioen.”

Lees ook
Vrouw haalt na 960 examens eindelijk haar rijbewijs

“We krijgen te maken met veel haat”
“Er zijn ups en downs in elke job,” ging Bec verder. “Als je OnlyFans doet dan krijg je online met veel haat te maken. Maar vrij kunnen reizen en geen geldstress hebben is het allemaal waard. We willen gewoon financieel vrij zijn en ons beste leven leiden.” Het jonge koppel is al meer dan 12 maanden onderweg, en zegt dat de meeste van hun dagen worden besteed aan ‘ontspannen en verkennen’. Nathan en Bec documenteren hun reis op sociale media en hebben een behoorlijk grote aanhang, zowel op Instagram als Tiktok.

Vrouw belt 112 met klacht over pizza: ‘Ze was bloedserieus’

Asielzoeker gezin vindt aangeboden huis te min omdat er geen lift in zit