in

“Mijn meloenen zijn zo groot dat ik drie bh’s draag

Een vrouw die meer dan 35.000 euro heeft uitgegeven om haar borsten ‘supergroot’ te maken, zegt dat haar borsten zo groot zijn dat ze vaak drie beha’s draagt en niet in achtbanen kan.

Katy Ann liet voor de eerste keer haar borsten vergroten toen ze net 20 jaar oud was en ging van een natuurlijke C naar een dubbele D-cup. Sindsdien is het model nog drie keer onder het mes gegaan om haar borsten te vergroten en heeft ze twee bilvergrotingen ondergaan, huidverstevigende chirurgie en niet-invasieve cosmetische ingrepen zoals botox en lipvullers.

“Ik betaal het niet zelf”
Maar ze maakt zich geen zorgen over de kosten, want zij betaalt de rekening niet. “Mijn borsten kostten 35.000 euro, maar ik heb in totaal ongeveer 100.000 euro uitgegeven aan chirurgische ingrepen – en het grootste deel daarvan werd gefinancierd door sugar daddies,” vertelde Katy Ann, die een investeerder is en haar vastgoedlicentie aan het halen is, aan NeedToKnow. “Als ik de tijd, het geld en de ambitie heb om mijn lichaam te veranderen, en ik kan het veilig doen – waarom niet?

Lees ook
Moeder deelt de laatste momenten van haar dochter op Facebook: Dit is waarom

“Ik laat alles op maat maken”
“Ik ben niet ‘perfect’ geboren, dus godzijdank zijn er sportscholen, haarstylisten, voedingsdeskundigen en chirurgen,” ging ze verder. Ondanks dat ze dol is op haar nieuwe look, komen Katy’s extreme borsten wel met wat uitdagingen. Ze zei: “Topjes die niet gemaakt zijn van spandex of rekbaar materiaal zijn ongelooflijk moeilijk om goed in te passen. Ik kan gewoon geen lingeriezaak of afdeling binnenlopen en bh’s kopen. Er zijn maar een paar winkels die mijn maat verkopen of ik moet bh’s/bovenstukjes op maat laten maken door een kleermaker.”

“Mijn chirurg zegt dat ik niet mag lopen”
“Mijn chirurg verbood me ook om te gaan lopen. Mijn borsten wegen ontzettend veel – activiteiten met veel impact en gewicht zullen mijn borsten ‘superverzakt’ maken. Als ik sport, draag ik twee beha’s en een sportbeha voor maximale ondersteuning. Als ik naar het zwembad ga dan krijg ik veel opmerkingen, goed en slecht, vanwege mijn lichaam. In achtbanen gaan is ook lastig en het wordt me afgeraden. De schouderbeugel drukt op mijn enorme borsten en de paar keer dat ik in een achtbaan ging, was ik bang dat ik niet goed vergrendeld zat.”

Lees ook
Man drukt keer op keer zijn geslachtsdeel op ramen van bejaarde vrouw: ‘Leek net vogelpoep’

“Misschien laat ik nog meer doen…”
Ondanks deze problemen zegt Katy Ann dat haar look de opoffering waard is. Ze zei: “Ik begreep dat als ik aan deze super rondborstige levensstijl begon, ik bepaalde dingen en activiteiten in mijn leven zou moeten aanpassen, zo niet stopzetten. Zo is het leven nu eenmaal. Soms moet je andere dingen opgeven om te krijgen wat je wilt.” Op dit moment heeft ze geen plannen om weer onder het mes te gaan, maar ze zei “zeg nooit nooit”. Ze zei: “Ik maak plannen en God lacht, dus wie weet? Ik kan morgen wakker worden en al mijn plastische chirurgie verwijderen of ik kan er nog meer krijgen.”

Van Matthias mag je s*ks met zijn vriendin Zoë hebben: Ik wordt daar gelukkig van

Oud-Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden