in

“Mijn ex irriteerde me, dus ik stofzuigerde hem na een pikante maaltijd. Zijn sigaar stond in de fik!”

Het lijkt de droom van elke man te zijn om een stomende ontmoeting te hebben met een pornoster. Maar als je ooit geluk hebt om de bekroonde natuuractrice Bridgette B tegen te komen, maak haar dan vooral niet boos. Ze liet fans immers versteld staan nadat ze bekende wraak te hebben genomen op een irritante kerel door zijn penis twee weken uit de roulatie te halen.

De 39-jarige Spaanse p*rnoster vertelde over een nacht met een ex die ze ‘niet kon uitstaan’ en die ‘iets had gedaan om haar te irriteren’. Maar ze had net iets pittigs gegeten en greep de kans op wraak met een or*le s*ksact. Sprekend op de Holly Randall Unfiltered podcast, zei Bridgette B: “Ik zat op de universiteit. We hadden heel kort iets, maar ik kon die kerel eigenlijk niet uitstaan. En ik had juist heel pikant gegeten. We waren aan het stoeien en plots irriteerde hij me weer met iets.”

Lees ook
Actrice Linda van Dyck (75) overleden

“Hij kon hem twee weken niet gebruiken!”
“Ik zag mijn kans schoon en gaf hem de pijpbeurt van zijn leven. Nu ja, alleszins eentje die hij niet snel zou vergeten!” ging ze verder. Bridgette vertelde dat de man achterbleef met een brandend gevoel aan zijn pretstok waar hij nog dagen last van had. “Ik denk dat hij hem minstens twee weken niet kon gebruiken,” voegde ze eraan toe. Maar hoewel het haar op dat moment weinig kon schelen of de kerel er veel last van zou hebben, waarschuwde ze de podcastluisteraars wel om voorzichtig te zijn bij het bedrijven van de liefde na een pittige maaltijd.

Lees ook
Asielzoeker zit aan jonge meisjes in zwembad: "Stuur mij niet terug"

Waarschuwing
“Je moet voorzichtig zijn met dat soort dingen. Dit is de real shit! Als je iets pittig hebt gegeten, moet je echt opletten bij or*le s*ks. Dat geld trouwens zowel voor mannen als vrouwen,” waarschuwde ze. Bridgette gaf terzijde ook nog mee waarom ze al zo lang in de porn*wereld actief is. “Dat komt vooral omdat ik geen relaties aanga met mensen met wie ik samenwerk op de set. Dat is een no go! Doe je dat wel, dan is het om zeep.”

Rachel Hazes: Dit is de échte vader van André Hazes jr

Moeder die verdacht wordt van doden zoon (9) werkte als basisschooljuf