in

‘Mijn echtgenoot bedriegt me constant met mijn dochter, zou ik er iets van zeggen?’

Dit lijkt wel een verhaal rechtstreeks uit een pornofilm, maar is blijkbaar daadwerkelijk echt waar. Een lezeres van de Amerikaanse website ‘Ravishly’ stelde namelijk een opvallende vraag: “Mijn echtgenoot heeft een affaire met mijn dochter? Wat nu?”.

Affaire met dochterlief
De horror voor iedere moeder en het perfecte verhaal voor de gemiddelde natuurfilm. Om het niet te incestueus te maken is de vader blijkbaar niet de biologische pa van de dochter.

Moederlief zit dus nu met de handen in het haar aangezien de dochter maar niet van de pretstok van haar echtgenoot kan afblijven. Ze vraagt nu dan ook dringend advies:

Lees ook
Deze vrijstaande villa in op Funda staat te koop voor maar 129.500 euro!

“Ik zit al een jaar vast in deze nachtmerrie. Ik ben wanhopig!. Ik ben acht jaar getrouwd en heb drie kinderen.

Mijn huidige echtgenoot is niet de vader van mijn twee (nog inwonende) volwassen dochters, maar dat zijn dus wel de halfzussen van zijn zoon. Ik ben trouwens ook financieel volledig afhankelijk van hem.”

“Enige tijd geleden heb ik ontdekt dat mijn oudste dochter en mijn echtgenoot achter mijn rug een affaire hadden.

Ik heb hen daarmee geconfronteerd, maar kreeg enkel leugens te horen dat ik spoken zag. Sindsdien blijf ik hen betrappen op sms’jes die ze naar elkaar sturen.

Daarin zeggen ze hoeveel ze van elkaar houden en welke s*ksuele daden ze met elkaar willen doen. Ik heb zelfs liefdesbrieven gevonden.”

“Ik kan er niet meer tegen. Ze stoppen niet. Ik ben depressief, verloren, gebroken, gedegouteerd en gekwetst.

Lees ook
Man (27) zoende vriendinne­tje (14) van stiefdoch­ter: ‘Ik kus wel vaker vriendinne­tjes op de mond’

Ik heb advies nodig, want ik weet niet meer wat ik moet doen. Als ik hem het huis uitzet, ben ik alles kwijt.

Maar met deze situatie kan ik niet langer leven. We hebben ook nooit meer s*ks en ik weet dat ze constant s*ks met elkaar hebben zodra ik het huis verlaat. Help me, alstublieft.”

De columnist in kwestie raadt ze toch aan om haar (niet echt) lieftallige echtgenoot alsnog te dumpen ondanks de financiële onzekerheid.

Niemand verdient een man zoals haar. Wat ze tegen haar dochter moet zeggen en hoe ze die relatie moet oplossen, zegt hij dan weer niet.

Het moment wanneer je tegen je man en dochterlief moet zeggen dat je weet dat ze een affaire hebben, zal in ieder geval niet uitdraaien in een trio zoals in de meeste natuurfilms.

82-jarige oma dolgelukkig nadat ze eindelijk visum voor 36-jarige vriend heeft: “Liefde overwint alles”

Moeder bevalt van drieling na eerst een tweeling te hebben gehad, toont nu haar ongelofelijke babybuik