in

“Mijn beste vriendin trouwde met de man die me ver kracht heeft”

Daniel Howard werd vorige week veroordeeld tot zeven jaar cel omdat hij een 26-jarige jongedame ver kracht heeft.

Pijnlijk detail: een kleine maand geleden is de legerkapitein getrouwd met haar beste vriendin, voor wie ze normaal gezien bruidsmeisje had moeten spelen. Op hun Facebookprofiel verschenen zelfs foto’s van hun grote dag, weet de ‘Daily Mirror’.

Dat April zo nadrukkelijk zijn kant kiest, kan er bij het slachtoffer niet in. “Ik heb haar gewaarschuwd, maar ze gelooft me niet. Ze wilde de trouw zelfs niet uitstellen tot de rechter een oordeel geveld had. Mijn leven is kapot.”

Lees ook
Vrouw vergeet haar tampon en moet beide benen laten amputeren

“Onze band ging diep”
“Onze band ging diep”, zucht de dame. “Ik zou niet alleen haar bruidsmeisje zijn, het was ook de bedoeling om gelijktijdig kinderen te krijgen zodat we die samen zouden kunnen grootbrengen.

Ik heb alles aan April verteld, in de eerste plaats om haar te beschermen. Met die crimineel in de kerk staan en beseffen dat hij het allicht opnieuw zal doen, dat kon ik mentaal niet aan.”

Het slachtoffer sukkelt met een posttraumatische stressstoornis, moest van werk veranderen en gaat nog amper de deur uit. “Vroeger genoot ik met volle teugen van het leven, maar daar is nu geen sprake meer van.”

Lees ook
Officieel bewezen: van een gelukkige relatie word je echt dikker

DNA-bewijs
Howard ver krachtte de vrouw toen zij in februari bij het koppel in het Britse Darlington bleef overnachten.

Zijn toenmalige verloofde sliep op dat moment in de kamer ernaast. “Ik moet dit een plaats in mijn leven kunnen geven, maar ik denk niet dat ik ooit volledig zal herstellen”, klonk het in de rechtbank.

Ook al werd er staalhard DNA-bewijs gevonden, Howard ontkent in alle toonaarden. “We zullen waarschijnlijk per toeval hetzelfde s*ksspeeltje gebruikt hebben”, luidde zijn verdediging. April vergezelde hem naar de rechtbank, maar stapte de rechtszaal zelf niet binnen.

Ruzie in woning blijkt strijd over frikandel tussen broer en zus

Met deze Frikandellen-Kruiden laat je álles naar Frikandel smaken!