in

“Mensen noemen me een sl*t omdat ik 300 mannen vogel per jaar. Een man die hetzelfde doet, is een held!”

Een model dat beroemd werd omdat ze met 300 mannen in een jaar vogelde, heeft gezegd dat er ‘met twee maten wordt gemeten’ als het gaat om activiteit tussen de lakens.

Annie Knight – die we in het verleden al eens aan jullie voorstelden – werd gebrandmerkt als ‘de meest s*ksueel actieve vrouw van Australië’ nadat ze tijdens een radioshow had toegegeven dat ze met 300 mensen had geslapen in slechts 12 maanden. De 26-jarige wordt vaak getrolld over haar bekentenis, maar ze zegt dat mannen niet dezelfde kritiek krijgen als vrouwen als het gaat om hun s*ksuele escapades.

Lees ook
Vakantieliefde van Jeroen op Mallorca kotst zijn mond even vol tijdens het zoenen!

“Ik word veroordeeld, een man is een held!”
De blonde schoonheid zegt zelfs dat venten vaak geprezen worden voor hun s*ksuele uitspattingen. Ze zei: “Ik heb te maken gehad met veel veroordeling en spot, maar interessant genoeg – en het maakt me woedend – is de dubbele standaard tussen mannen en vrouwen. Ik heb vrienden van mannelijke s*kswerkers die me vertellen dat ze in hun hele carrière nog nooit een negatieve opmerking hebben ontvangen, zelfs nadat ze miljoenen en miljoenen views hebben ontvangen.”

‘Hyperseksuele vrouwen’
“Mannen prijzen hen, maar kijken neer op ons vrouwen, ook al doen we hetzelfde werk. Het is verschrikkelijk.” Annie zegt dat ze nu vastbesloten is om het stigma rond “hypers*ksuele vrouwen” te bestrijden. Ze voegde eraan toe: “Ik ben altijd een eerlijk persoon geweest, dus ik ben het me bewust. Ik denk dat veel mensen het een denigrerende uitspraak vinden, maar ik probeer het stigma te doorbreken dat hypers*ksuele vrouwen geen respect verdienen.”

Lees ook
Merel sterft na extreem fruitdieet en zes jaar zonder water

Vaste klanten
“Ik probeer de wereld te laten zien dat je een s*ksuele vrouw kunt zijn en toch moraal, intelligentie, zelfrespect en zelfrespect kunt hebben. Ik wil alles proberen en doe zo’n beetje alles op mijn 0nlyFans-account.” Annie bekende ook dat ze vaak met vijf verschillende mensen op één dag naar bed gaat. Ze legde uit dat ze mannen vindt op datingapps en dat ze ook een lijst heeft van ‘vaste klanten’ met wie ze s*ks heeft. “Ik voel me daarna gesterkt,” zei ze. “S*ks geeft me een goed gevoel. Het is bedoeld om je goed te voelen.”

Dana (26) uit Zwolle heeft een vreselijk probleem: ‘Ruikt enorm naar vis daar beneden

Vrouw vermoordt kindje (1) bij opvang