in

Mensen die hun koffie zwart drinken blijken psychotische trekjes te hebben

De meeste mensen staan er mee op, drinken het aan het begin van hun werkdag of drinken het om even te ontspannen.

Het komt in verschillende soorten en smaken. Ken jij mensen die hun koffie altijd zwart drinken? Dan is er een grote kans, volgens deze studie, dat je een psychopaat in jouw omgeving hebt.

Draadjes los
Koffieliefhebbers beginnen hun dag ermee, een krantje erbij. Lekker de dag starten. Sommigen daarvan drinken hun koffie het liefst zwart.

Lees ook
Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is

Wees gewaarschuwd voor de volgende keer dat je iemand zijn koffie zwart ziet drinken. Bij deze mensen zit namelijk een paar draadjes los.

Donkere persoonlijkheid
Dit concludeerde de Universiteit van Innsbruck. Aan deze studie deden 1000 mensen mee, zowel mannen als vrouwen.

Deze mensen moesten eten en drinken beoordelen op een schaal van 1 tot 6. Hierna kregen dezelfde deelnemers een persoonlijkheidstest.

De resultaten van deze test waren vrij opvallend. De mensen die hun koffie zwart drinken hebben een zwarte ziel.

Lees ook
ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Hun donkere persoonlijkheid viel op uit dit onderzoek. De Universiteit van Innsbruck haalde hier een opvallende conclusie uit.

Kwaadaardig en sadistisch
De auteurs van de studie Tobias Greitemeyer en Christina Sagioglou schreven namelijk: “Het resultaat toont aan dat degenen die van een bittere smaak houden, vaker kwaadaardige en sadistische karaktereigenschappen hebben.

”Deze psychopathische eigenschappen gelden ook voor mensen die gek zijn op bittere smaken. Denk aan tonic en bittere biertjes.

Mensen die van zoet houden zijn begripvolle en sympathieker. Uiteraard nemen we dit onderzoek met een klein beetje zout. Maar let voortaan goed op die vrienden met hun zwarte bak pleur.

Vluchtende rukker springt in doornstruiken op de vlucht voor de politie

21 vrouwen die binnen een seconde kunnen transformeren in een monster