in

Meisje van 4 komt gillend de WC in McDonalds uit, haar moeder is geschokt wanneer ze ziet wat er in de WC zit!

Afgelopen jaarwisseling verliep voor de 4 jarige Kaya uit Engeland heel anders dan gehoopt. Ze is op oudjaarsdag samen met haar moeder Nicole in de plaatselijke McDonalds voor een snelle lunch.

De kleine Kaya vraagt haar moeder of ze zelf naar de WC mag. Haar moeder is trots om te horen dat haar dochter al zo groot wordt en laat haar voor het eerst alleen een openbaar toilet gebruiken.

Nicole ziet dat twee tieners het invalide toilet verlaten. Ze lachen en giechelen zoals zoveel tiener meiden doen. Nicole zoekt er daarom niets achter. Maar een paar minuten later hoort ze haar dochtertje gillen.

Lees ook
Wetenschap: Mannen worden twee keer zo snel kaal als ze te veel werken

Ze is het slachtoffer geworden van een hele gemene grap. Nicole snelt het toilet binnen om te kijken waarom Kaya zo overstuur is.

Voordat Kaya naar het toilet ging hebben de meiden superlijm op de toilet bril gesmeerd! Kaya is op de wc bril gaan zitten en plakte daardoor vast!

Toen ze weer opstond trok de lijm aan haar huid! Het McDonalds personeel schiet gelukkig ook snel te hulp en doen er alles aan om Kaya gerust te stellen.

Nicole kan niet geloven dat de tieners dachten dat dit een leuke grap zou zijn! De kleine Kaya vertelt in de video hier onder heel dapper wat er precies is gebeurt.

Lees ook
Tokio uit La Casa de Papel uit de kleren

Haar moeder besluit deze video op Facebook te plaatsen om de dader zo aan te kunnen spreken. Ze schrijft:

“Aan de twee jonge blonde meiden die dachten dat het hilarisch zou zijn om superlijm op de wc bril van een invalide toilet te smeren.

Ik wil jullie graag laten weten dat ik mijn 4 jarige dochtertje nog iedere dag gerust moet stellen. Ze durft niet meer zelf naar de WC nadat ze het toilet heeft gebruikt waar jullie je grap hebben uitgehaald”.

Als snel gaat de video viral! De politie onderzoekt momenteel ook deze gemene grap. Hopelijk vinden ze de daders snel want dit is niet om te lachen!

Diep in de bossen van Vietnam ligt een verborgen geheim..

Hij pest een meisje via het internet. Wat hij niet weet is dat ze een getraind vechtsportster is!