in

Meisje gestoken door stiefvader (75)

Rosmalen – Een ruzie in een woning aan de Wethouder van der Valkstraat in Rosmalen escaleerde vanochtend in een steekincident. Daarbij liep een 15-jarig meisje een steekwond op. Ook haar moeder en diens man raakten gewond.

De 75-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Zowel de dochter als de 75-jarige verdachte worden in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. De recherche onderzoekt de toedracht.

Lees ook
Man verrast ex-vriendin door haar hele hypotheek af te betalen als dank voor goede moeder te zijn

Steekincident
Agenten kregen rond 06.00 uur melding van een steekincident in een woning in een appartementencomplex aan de Wethouder van der Valkstraat in Rosmalen. Bij het incident waren drie personen betrokken, waaronder de twee bewoonsters van de woning (15, 48 jr,). De 15-jarige vrouw bleek een steekwond te hebben opgelopen, maar ze was nog aanspreekbaar. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert buiten levensgevaar. Haar 48-jarige moeder had lichte verwondingen aan het hoofd.

Lees ook
Jongen hakt hand af vanwege rukverslaving

Onderzoek en aanhouding
De politie startte direct een onderzoek naar dit steekincident en hield op basis van dat eerste onderzoek een 75-jarige man uit Rosmalen aan op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De verdachte bevond zich in het trappenhuis van het appartementencomplex en bleek ook gewond. Hij is onder politiebewaking naar het ziekenhuis vervoerd en zal na behandeling worden ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek en verhoor.

Maak de borst maar nat: Zomer 2024 mogelijk warmste van de eeuw

Leuke grap: “Een man komt eerder thuis van werk en ziet..”