in

Meisje (4) raakt levensgevaarlijk gewond bij turnles

ZWIJNDRECHT – In de Sint-Martinusschool in Burcht is vrijdagvoormiddag tijdens de turnles een meisje van vier levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze kwam vast te zitten in een turntoestel.

Het ongeval gebeurde rond 11 uur. Volgens een brief die de school stuurde naar de ouders en de leerlingen heeft het meisje uit de ‘bumbaklas’ een ernstig ongeval gehad in de turnzaal. “Zij werd overgebracht naar het UZA in Edegem in kritieke, maar stabiele toestand”, staat daarin te lezen.

Lees ook
Vier studenten in bed doodgestoken, nog geen spoor van dader

Het Antwerps parket bevestigt dat er een vierjarig kind levensgevaarlijk gewond is geraakt tijdens de turnles. Volgens het parket gebeurde dat toen het kind kwam vast te zitten in een turntoestel met zuurstofgebrek tot gevolg. De woordvoerder kon geen verdere informatie meegeven. “Het labo kwam ter plaatse en momenteel loopt het onderzoek”, reageert woordvoerder Kristof Aerts. Er werd nog niemand verhoord. “Dat zal de komende dagen door de lokale recherche gebeuren”, aldus de woordvoerder.

Lees ook
Man die kapsalon jat van 15-jarige meisje wordt ongelooflijk hard aangepakt!

Psychologische bijstand
De school deelt in haar brief nog mee dat ze het voorval ten zeerste betreurt en dat de leerlingen en personeel die getuige waren van het ongeval sociale en psychologische bijstand krijgen. (pvs)

Hond gedumpt op station Purmerend

Nieuwe aangifte: ‘Peter Gillis heeft nóg een vrouw in elkaar geslagen!’