in

Meisje 16 verschijnt niet op werk: Dood gevonden in sloot met fiets

ROSSUM – In Rossum is dinsdag een 16-jarig meisje dood gevonden in een sloot naast de Slotselaan. Het meisje uit Heerewaarden was ’s ochtends niet op haar werk verschenen. Haar lichaam werd vervolgens na een zoektocht aan het einde van de middag gevonden, meldt een fotocorrespondent.

Op beelden van een correspondent is te zien dat er witte schermen op de Slotselaan staan en er een fiets bij de sloot ligt. De fiets lag vermoedelijk ook in het water. Vanaf de weg was daar weinig van te zien.

Lees ook
Jas vermiste Yoran (16) uit Sleeuwijk gevonden in rivier de Merwede

Nadat duidelijk werd dat het meisje niet op haar werk was verschenen en ook niet thuis was, werd een zoekactie gestart in de omgeving. Dat leidde tot de vondst van het lichaam van de tiener. Wat er precies is voorgevallen, is onduidelijk. Mogelijk werd het meisje op de fiets onwel door een epileptische aanval, aldus de correspondent.

Lees ook
Philip (79) dakloos nadat jongere vrouw (24) hem uit huis gooit: ‘Ben alles kwijt!’

De politie heeft onderzoek naar de aard en omstandigheden van het overlijden gedaan. Daarbij is gebleken dat er in ieder geval geen sprake is van een misdrijf. Het meisje was ’s ochtends niet op haar werk verschenen

Man kust 2-jarig meisje en probeert haar te ontvoeren op strand in Ibiza

Emmer vol uitwerpselen op boot met jongeren gedumpt