in

Meerdere politie auto’s en ambulances bij de Meilandjes

Paniek ontstond bij de Meilandjes toen hun huishoudster een ernstige val maakte en in een verontrustende toestand begon over te geven. Martien Meiland deelde zijn reactie op het angstaanjagende incident.

Martien Meiland vertelde hoe afgrijselijk het was om mee te maken toen hun strijkhulp Amanda destijds in hun Franse chateau ten val kwam. Echter, nu wordt onthuld dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk gedacht.

Lees ook
Kinderen leggen op camera vast hoe Peter Gillis hun moeder Nicol Kremers in elkaar slaat

In een recent interview met Story onthult Caroline van Eeden, een huisvriendin van de Meilandjes, de ware omstandigheden rondom de nare val.nZe zegt: “Haar naam was Amanda. Ze gleed uit in de waskamer en viel op haar hoofd, met een diepe wond tot gevolg.” Hoe reageerde Martien volgens Caroline, die getuige was van het incident?

“De drie van hen begonnen hysterisch te schreeuwen. Martien riep: ‘Die strijkvrouw is met haar hoofd op de grond gevallen!nWat is er aan de hand met haar?’ Want ja, ze maakte een gorgelend geluid,” staat in het verhaal. Uiteindelijk besloot Caroline van Eeden zelf actie te ondernemen.

Lees ook
Vrouw die zwaargewond werd gevonden in Maastricht overleden

“Ik heb haar in mijn armen genomen en ongeveer drie kwartier met haar gewacht op een ambulance,” getuigt de voormalige huisvriendin van de Meilandjes. Er was zelfs even bezorgdheid dat Amanda ter plekke zou 0verlijden. Maar voor de Meilandjes waren andere zaken belangrijker.

“En de Meilandjes? Ze belden de cameraploeg direct om te komen filmen, gingen door met hun bezigheden en lieten ons daar achter.

Ik zeg het maar zoals het is: ze tonen totaal geen empathie,” aldus Caroline van Eeden, die in het schandaalboek ‘Nagejaagd’ meer onthullingen doet over de familie Meiland.

Man dood nadat hij levende octopos in achterwerk stopt

Opnieuw heftige mishandeling in Haagse tram: man (71) loopt gebroken kaak en oogkas op