in

Slimme baas pakt personeel terug die toilet vervuilen onder werktijd

MONTOIR-DE-BRETAGNE – Meer dan 20 werknemers van een speciale afdeling van het Franse Airbus Atlantic zijn ziek geworden na een diner van het bedrijf. Dat laten de Franse gezondheidsautoriteiten weten.

Het diner vond vorige week donderdag plaats in het bedrijfsrestaurant van de fabriek van Airbus Atlantic in Montoir-de-Bretagne, in het Franse departement Loire-Atlantique. Wat er precies op het menu stond, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat de getroffen werknemers allemaal last hadden van symptomen als braken en diarree. Zeker 20 personeelsleden moesten in hun broek poepen en toilets liepen massaal over, terwijl anderen er geen last van hadden.

Lees ook
Vrachtwagenchauffeur André (38): ‘Moeder doodgestoken kind reed bewust op me in’

De getroffen personeelsleden kregen achteraf allemaal intern een memo van de baas van het bedrijf. Ze zouden het slachtoffer zijn geworden van een wrede grap omdat poeppauzes te lang duurden. Ook werd in de wc gerookt en zat de wc vaakt verstopt door rotzooi die werd gedumpt. “ik hoop dat jullie nu begrijpen hoe belangrijk een schoon wc is”, stond er in de mail van de baas.

Lees ook
Overleden persoon in sloot is 16-jarige jongen

Airbus Atlantic is een dochteronderneming van Airbus, de grootste vliegtuigbouwer ter wereld, en biedt werk aan 15.000 mensen, verspreid over vijf landen. Het bedrijf maakt onder meer de stoelen voor vliegtuigen.

Dit lichaamsdeel vergeet iedereen te wassen tijdens het douchen

Stervende dame neemt afscheid van papegaai: reactie van vogel breekt wereldwijd harten