in

McDonald’s-medewerker spuugt op eten

Een video circuleert momenteel op sociale media waarin een jonge medewerker van McDonald’s in Sneek te zien is die in een doos koekjes spuugt. De jongen, werkzaam bij de fastfoodketen op het moment van het incident, nam zijn actie op camera op en deelde het met anderen. McDonald’s heeft onmiddellijk actie ondernomen en de medewerker is per direct ontslagen.

In de video is eerst het gezicht van de jongen te zien terwijl hij zegt: “Ik ben aan het werk, jongen.” Vervolgens wordt de doos met chocolate chip cookies getoond, waarop de jongen te horen en te zien is terwijl hij erop spuugt. Hij zegt “Hoppa” voordat de video eindigt. De video is inmiddels van sociale media verwijderd.

Lees ook
Man springt uit rijdende auto om hulp te zoeken voor suïcidale echtgenote

McDonald’s heeft verklaard dat de jongen de actie als een grap bedoelde om naar zijn vrienden te sturen, maar het bedrijf bekijkt de situatie anders. “We zien dit niet als een grap,” aldus een woordvoerder van McDonald’s tegenover Hart van Nederland. Na het incident is de jongen direct ontslagen.

Lees ook
Vermiste Jorge (6) na twee maanden 3000 kilometer van huis teruggevonden

Gelukkig zijn de koekjes niet verkocht, aangezien collega’s het incident zagen gebeuren en konden ingrijpen. De doos met koekjes is weggegooid.

“Een dergelijk voorval betreuren we ten zeerste. Dit had absoluut niet mogen gebeuren,” benadrukte de woordvoerder. “Hoewel we werken met veel enthousiaste en toegewijde medewerkers, heeft helaas iemand ervoor gekozen om zo’n ongepaste handeling uit te voeren. Wij zien dit absoluut niet als een grap.”

Droevig bericht voor de familie van Rob de Nijs: Onverwacht heengegaan.

Dakloze moeder woont met pasgeboren baby in auto, gemeente wijst verzoek woning af