in

Mary heeft één echtgenoot, één verloofde en twee vriendjes, elke dag is het raak!

Het gevoel van liefde en een gevoel van verbondenheid is zeer essentieel voor een mens om te overleven.

We zijn allemaal waarschijnlijk wel eens verliefd geweest en we zijn altijd op zoek naar die ene persoon die op zo’n niveau contact met ons maakt dat ze speciaal voor ons worden.

Hoewel de meesten van ons alleen op zoek zijn naar die ene speciale persoon, zijn er ook mensen die blij zijn met meerdere geliefden.

Het heeft een term genaamd polyamorie, wat betekent dat diegene een intieme relatie heeft met meerdere partners.

Zo iemand is Mary Crumpton, een lerares die een echtgenoot, een verloofde en twee vriendjes heeft.

Volgens Metro onthulde Mary dat ze pas op 29-jarige leeftijd polyamorie begon te verkennen omdat ze in een conventionele omgeving was grootgebracht.

“Ik werd in een vrij traditioneel huis opgevoed. Ik had vriendjes en was monogaam. Meer dan één partner kwam nooit bij me op.

In mijn twintiger jaren trouwde ik en vestigde ik me in Chorlton, volledig van plan om voor altijd bij mijn echtgenoot te zijn, “zei ze.

Lees ook
Goed nieuws! Burger King komt mogelijk met Whopper-parfum!

Ze vervolgde: “Destijds had ik niet echt de behoefte in meerdere partners. Ik had soms gevoelens voor andere mensen, maar ik voelde me schuldig en nam het gewoon als een teken dat ik niet genoeg van mijn man hield.

Toen het huwelijk niet lukte, ontmoette ik iemand anders en begon ik een monogame relatie met hem.

“Het idee dat het liefhebben van meer dan één persoon me misschien niet tot een verschrikkelijk mens maakt, drong pas tot me door toen ik in een café iemand tegenkwam die meer dan één partner had.

Ik was het nog nooit eerder tegengekomen, of de term ‘polyamorie’ wat ‘meer dan één liefde’ betekent. Ik was behoorlijk geschokt en nieuwsgierig naar hoe het allemaal voor hen werkte, ‘zei ze.

Mary ontmoette samen met haar partner de polyamoreuze persoon in de kroeg. Ook haar partner was nieuwsgierig naar het hele idee.

Een paar jaar later stelde ze haar partner voor om te proberen een open relatie te hebben, waarmee hij instemde en beiden besloten een andere partner te vinden.

“Ik nam het meteen aan, ik had een vriend waar ik al in de buurt van was en die vriendschap dreef heel natuurlijk in iets meer,” zei ze.

Lees ook
Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is

“Mijn partner had een soortgelijke ervaring met een vriend van hem. Het was een openbaring voor mij. Het lijkt nu de meest natuurlijke zaak om meer dan één persoon lief te hebben in de wereld voor mij en ik kan me geen andere manier voorstellen, ‘voegde ze eraan toe.

Voor Mary gaat het meer over het vinden van liefde, terwijl het voor haar partner meer was om meer seksuele partners te hebben.

Mary is niet langer bij de man met wie ze haar reis begon, maar ze zijn allebei nog steeds goede vrienden.

Ze is nu getrouwd met de 43-jarige Tim, met wie ze polyamorous begon te daten. Afgezien van hem heeft ze ook een verloofde ,John, met wie ze hoopt te trouwen tijdens een ceremonie in de Unitor Chorlton-kerk.

Ze woont sinds 2015 bij beide mannen en heeft ook twee andere partners, de 63-jarige Micheal en de 73-jarige James.

Hoewel de maatschappij de manier van leven van Mary in twijfel heeft getrokken, houdt ze haar hoofd nog steeds hoog en weet ze wat ze doet. Ze gelooft dat het haar gelukkig maakt en niemand mag dat beoordelen.

Vrouw verkoopt maandenlang ijs met eigen urine aan klanten

Dit is dus het bloedmooie zusje van Max Verstappen: