in

Zo lang heeft Martijn Krabbé (55) nog te leven door kanker

Martijn Krabbé heeft een vorm van kanker. Dat deelt de 55-jarige presentator via Instagram. Krabbé laat weten dat er „nog meerdere behandelopties” zijn, maar dat de toekomst er somber uit ziet. Hij verwacht niet heel lang meer te leven. De arts zou hebben gezegd dat hij moet genieten van elke dag.

„Er is bij mij een ernstige vorm van kanker gevonden”, begint Krabbé zijn bericht. „Dat is treurig nieuws, maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen voordat ik dood ga.”

Lees ook
Pam (60) is hopeloos: Mijn 19-jarige vriend wil dat ik hem van achteren neem

„Voor mijn gezin is dit het moeilijkst”, gaat Krabbé door. „Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor. Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”

Krabbé laat weten „wel weer een keer in de lucht” te komen als hij en zijn gezin „van de schrik zijn bekomen.” „Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten”, besluit hij.

Lees ook
Kevin (42) weigert nog ‘lelijke vrouwen’ te daten: ”Ik heb klasse”

RTL
Zijn werkgever RTL zegt ’geschrokken’ te zijn van het nieuws. „Martijn staat er positief in en wil graag blijven werken. Hij zal het de komende maanden wel wat rustiger aan doen en daar is alle ruimte voor. We vinden het inspirerend hoe Martijn met de situatie omgaat en vragen iedereen om de rust en privacy die hij en zijn gezin nodig hebben te respecteren.”

De gezondheidssituatie van de presentator heeft volgens RTL „geen invloed op zijn huidige programma’s zoals Kopen zonder kijken.” Een nieuw seizoen van het huizenjachtprogramma begint maandag.

Rotterdammer (23) overleden bij zeer heftige crash, auto in brand gevlogen

Vrouw steekt teddybeer in brand na conflict, twee vrouwen (46 en 51 jaar) overleden