in

Mark doet huishoudelijke klusjes en presenteert zijn vrouw een rekening van 800 euro!

De Britse Mark Hatch, eigenaar van een schoonmaakbedrijf, heeft onlangs een opmerkelijke actie ondernomen door zijn vrouw, Jasmine, een rekening van maar liefst 700 pond (ongeveer 820 euro) te presenteren voor het uitvoeren van een grondige schoonmaak in hun huis.

Volgens Mark beschouwt hij dit bedrag als een “goedkope” vergoeding voor zijn inspanningen. Marc, die zelf een eigen schoonmaakbedrijf runt, besloot om zijn eigen woning een grondige reiniging te geven.

Lees ook
Danseres (25) overlijdt na eten koekje: op etiket stond niet dat er pinda's in zaten

Hij besteedde zes uur aan het schoonmaken van diverse items, waaronder de bank, drie vloerkleden en een stenen vloer. Na voltooiing van de klus stelde hij een factuur op voor zijn vrouw, waarin niet alleen de arbeidsuren werden vermeld, maar ook de kosten van het gebruikte materiaal.

Ondanks dat de “klant” – in dit geval zijn vrouw Jasmine – tevreden was met het behaalde resultaat, weigerde ze echter de rekening te betalen.

Mark deelde zelfs een foto van de opgestelde factuur op Facebook, met als opmerkelijk detail dat hij dit deed terwijl hij naast zijn vrouw op de bank zat.

Lees ook
Gianni de W. (24) uit Etten-Leur is de man die honderden meisjes seksueel heeft afgeperst

In zijn Facebookbericht gaf Mark aan dat zijn vrouw het resultaat waardeerde, maar niet bereid was te betalen. Hij beschreef humoristisch dat hij niet wil fungeren als een “cleaning fairy” en benadrukte dat hij recht had op betaling voor zijn geleverde arbeid.

Na enkele minuten liet Mark zijn vrouw weten dat het slechts een grapje was, maar tot zijn verbazing kon Jasmine er absoluut niet om lachen.

Ze reageerde verrast en benadrukte het feit dat ze getrouwd zijn en samen drie kinderen hebben. Hoewel Mark dacht dat het een leuke grap was, kon zijn vrouw de humor ervan niet waarderen.

Danseres (25) overlijdt na eten koekje: op etiket stond niet dat er pinda’s in zaten

Zusje hoort inbrekers: 7 Turkse broers komen naar beneden / 2 inbrekers zwaar mishandeld