in

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Onlangs plaatste de 42-jarige Kevin uit Schotland een nogal ongebruikelijke video op het platform TikTok. In de video maakt hij duidelijk dat hij voortaan niet meer wil daten met vrouwen die hij als onaantrekkelijk beschouwt.

Hij verklaart openlijk in de video: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.” Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, deelt regelmatig video’s op TikTok, vaak met zijn hond Blade.

In zijn recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Kevin, momenteel vrijgezel, geeft toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’. Hij zegt: ”Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.”Hij begint met het beschrijven van zijn ideale partner: ”Ik heb maar één eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Lees ook
Meisje (4) raakt levensgevaarlijk gewond bij turnles

Vervolgens legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemt: ”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer”, zegt Kevin.

Lees ook
2 doden en 2 gewonden door instorten brug in aanbouw in Lochem

Daarnaast heeft Kevin specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, en hij heeft een afkeer van opgestoken haar:

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt hieraan toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.

De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Een van de kijkers reageert:“Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Volgende week tot wel -8 graden: “Horrorwinter in aantocht!?

Dakloze man dood aangetroffen op straat door kou