in

Brian voor rechter voor verkrachten vijfjarige

ZWOLLE – Vandaag moest Brian L in Zwolle voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt verdacht een vijfjarig meisje te hebben verkracht.

De verdachte is in juni 2022 al eens veroordeeld voor het dwingen van vier minderjarigen tot het maken van n*aktfilmpjes via Snapchat. Destijds ging het om slachtoffers uit Nederland en België.

Lees ook
72-jarige vrouw gevonden in kanaal

Brian zou zich hebben vergrepen aan een meisje van 5 jaar die voor het eerst op de camping alleen naar toilet mocht. Brian zag haar hebben achtervolgd en hebben verkracht. De vakantie van het arme meisje verandere in een nachtmerrie. Hij gebruikte veel geweld.

Brian zei vandaag dat hij heel bang is dat andere gedeintereerden erachter komen wat hij heeft gedaan. Hij staat bekend als een man die graag aan kleine meiden zit. De moeder van het meisje heeft het moeilijk. Ze hoorde haar dochter schreeuwen na onderzoek van de politie. “Mijn meisje dat niet snapte wat er gebeurde. Die dacht dat zij wel iets fout zou hebben gedaan. Die pijn had en moe was”.

Lees ook
held’ Liam (28) redt moeder en dochter (3) uit zinkende wagen tijdens storm Henk: “Als we er niet waren geweest, dan waren ze misschien gestorven”

Het kleine meisje zei tegen haar moeder dat ze misschien had moeten weglopen, zegt haar moeder. “Dat Brian dan misschien gestopt was. Ze blijft zichzelf de schuld geven.”

Hond neergeschoten tijdens uitlaatrondje

Vermiste Joke Brouwer dood gevonden in water