in

Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw

Een paar Iraanse artsen keken onlangs vreemd op toen een lokale inwoner zich bij hen meldde met een ‘ondraaglijke pijn’. De 50-jarige man bleek namelijk al een poosje rond te lopen met een waterfles in zijn endeldarm.

Het gaat om een fles van maar liefst 19 centimeter lang. De Iraniër liet de artsen weten al een tijdje niet zoveel honger te hebben, onderdoor te gaan aan maagkrampen en last te hebben van opstoppingen. Vreemde zaken, die natuurlijk simpel te verklaren zijn als je een fles in je achterste propt.

Lees ook
Nederlandse mannen dragen steeds vaker string: Wat vinden we er van?

Doodsbang voor vrouw
De man wist zelf natuurlijk allang wat er aan de hand was, maar besloot er pas iets aan te laten doen toen hij het echt niet meer trok. De reden hiervoor was angst voor zijn vrouw.

Hij durfde haar niet te vertellen dat hij rondliep met een fles in zijn kont en nam de pijn op de koop toe. Niet duidelijk is hoe de fles daar eigenlijk gekomen is, maar artsen denken te weten dat de man een poging waagde zichzelf een pleziertje te willen doen.

Dat blijkt uit het feit dat de fles ‘bottoms up‘ was ingebracht. De vermoedelijke insteek hierachter is dat de man de fles op die manier via de dop weer uit zijn anus kon trekken. Helaas krijg hij dat zelf niet voor elkaar. Artsen is het wel gelukt en nog zonder operatie ook.

Lees ook
Taxichauffeur schept kinderwagen en rijdt door, baby zwaargewond naar ziekenhuis

Er werd de controle uitgevoerd op 10 februari 2022. Dat staat op het verschenen Clinical Case Report. Het nadeel voor de man is dat hij door naar het ziekenhuis te gaan, niet langer kon verbergen wat hij had gedaan. Het is niet bekend of de twee nog samen zijn. Daarentegen is wel duidelijk dat de flesjesman is doorverwezen naar de Iraanse versie van de GGZ.

Vagina vingernagels zijn de nieuwste trend in modeland

Man vraagt vriendin ten huwelijk door ring om uier van koe te plaatsen